Κάριους: «Στόχος μου να παίζω, θα δούμε που θα συμβεί αυτό»

Ο Λορίς Κάριους παρέμεινε στη Λίβερπουλ (δεν υπολογίζεται βέβαια) καθώς δεν βρήκε ομάδα το καλοκαίρι και τώρα περιμένει τη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα.  

Κάριους: «Στόχος μου να παίζω, θα δούμε που θα συμβεί αυτό»

Για το μέλλον του μίλησε ο τερματοφύλακας της Λίβερπουλ, Κάριους. Ο Γερμανός δεν υπολογίζεται από τον Κλοπ αλλά δεν βρήκε ομάδα και έτσι παρέμεινε στο μεγάλο λιμάνι.

Ο Κάριους ήταν πέρσι στην Ουνιόν Βερολίνου ενώ το καλοκαίρι υπήρξε ενδιαφέρον από τη Βασιλεία αλλά τελικά δεν τα βρήκε και παρέμεινε στη Λίβερπουλ.

«Είμαι εκτός προπονήσεων εδώ και περίπου έξι εβδομάδες και θα προσπαθήσω να ενταχθώ ξανά στις προπονήσεις μετά την διακοπή των εθνικών ομάδων, καθώς και να βρεθώ σε κορυφαία κατάσταση. Έπειτα, θα δούμε τι θα συμβεί τον χειμώνα.

Ο στόχος μου είναι να βρίσκομαι κάθε εβδομάδα κάτω από τα δοκάρια. Θα δούμε που θα συμβεί αυτό.

Υπήρξαν μερικές ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για εμένα το καλοκαίρι, όμως η μεταγραφή δεν προχώρησε για πολλούς λόγους», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τερματοφύλακας της Λίβερπουλ, ο οποίος μετά τον χαμένο τελικό στο Κίεβο με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης και τα τραγικά λάθη που είχε κάνει, δεν ξαναβρήκε θέση στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, που κινήθηκε για την απόκτηση του Άλισον από τη Ρόμα ενώ στο ρόστερ υπάρχει και ο εξαιρετικός νεαρός Κέλεχερ αλλά και ο Άντριαν.