Παλμέιρας: Ξανά στον τελικό του Copa Libertadores η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα (pics, vid)

Στον τελικό του Copa Libertadores για ακόμη μια φορά η Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα.

Παλμέιρας: Ξανά στον τελικό του Copa Libertadores η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα (pics, vid)

Η Παλμέιρας θα έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί το τρόπαιο που κατέκτησε πέρσι, αφού προκρίθηκε στον τελικό του Copa Libertadores για ακόμη μια χρονιά!

Η ομάδα του – πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ – Αμπέλ Φερέιρα μετά την ισοπαλία με γκολ (1-1) στην έδρα της Ατλέτικο Μινέιρο, στο Μπέλο Οριζόντε πήρε την πρόκριση στον τελικό, καθώς το πρώτο ματς είχε ολοκληρωθεί ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Ο Βάργκας, άνοιξε το σκορ στο 52ο λεπτό και έδωσε ελπίδες στους γηπεδούχους, όμως το γκολ του Ντουντού στο 68' έστειλε την Παλμέιρας στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Νότιας Αμερικής. Έτσι ο Αμπέλ Φερέιρα για δεύτερη σερί σεζόν οδήγησε την Παλμέιρας στον τελικό και θέλει φυσικά ξανά το τρόπαιο.

Αντίπαλος της Παλμέιρας στον τελικό του Copa Libertadores θα είναι η νικήτρια από το ζευγάρι ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα Γκουαγιακίλ από τον Ισημερινό και τη Φλαμένγκο. Οι Βραζιλιάνοι έχουν φυσικά το προβάδισμα μετά την νίκη τους με 2-0 στον πρώτο ημιτελικό στην έδρα τους και δύσκολα θα έχουμε την ανατροπή στη ρεβάνς.

Να σημειώσουμε πως ο αγώνας ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα Γκουαγιακίλ και τη Φλαμένγκο είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί τα ξημερώματα της Πέμπτης (30/9, 03.30).