Πυροβόλησε σκοτώνοντας έναν και τραυματίζοντας τέσσερις στο δρόμο ο Τούρκος παλαίμαχος, Οζτούρκ

Ο Τούρκος παλαίμαχος, των Φενέρμπαχτσε και Μπεσίκτας, Σεζέρ Οζτούρκ καταζητείται γιατί δολοφόνησε, πυροβολώντας, ένα άτομο και τραυμάτισε άλλα τέσσερα, λόγω διαφωνίας για την... προτεραιότητα! 

Πυροβόλησε σκοτώνοντας έναν και τραυματίζοντας τέσσερις στο δρόμο ο Τούρκος παλαίμαχος, Οζτούρκ

Καταζητούμενος για φονικό είναι ο παλαίμαχος άσος των, Φενέρμπαχτσε και Μπεσίκτας (μεταξύ άλλων), Σεζέρ Οζτούρκ, που σκότωσε έναν άνθρωπο και τραυμάτισε άλλους τέσσερις, μετά από καυγά, στον οποίο ενεπλάκη, σε κεντρικό δρόμο της Κωνσταντινούπολης.

Η είδηση που ήρθε στη δημοσιότητα το βράδυ της Δευτέρας, σόκαρε το κοινό της γείτονος.

Όπως μεταδίδουν τα Τουρκικά ΜΜΕ, ο πρώην ποδοσφαιριστής των Φενέρμπαχτσε και Μπεσίκτας πήρε μέρος σε καυγά, σε κεντρικό σημείο της Κωνσταντινούπολης, για την... προτεραιότητα σε δρόμο, με το τραγικό αποτέλεσμα να είναι να σκοτώσει έναν άνδρα και να πυροβολήσει άλλους τέσσερις, προκαλώντας τον τραυματισμό τους.

Σύμφωνα με τις αναφορές των τουρκικών μέσων ενημέρωσης, ο άνδρας που έχασε τη ζωή του από πυροβολισμούς που δέχτηκε από τον Οζτούρκ ήταν ο 24χρονος Χαλίλ Ιμπραχίμ, με τους δύο άνδρες να έχουν έχουν έντονη λογομαχία πριν από τη μοιραία κατάληξη του καυγά, κατά τη διάρκεια του οποίου βγήκαν και μαχαίρια.

Ο άτυχος άνδρας που έχασε τη ζωή του από τις σφαίρες του όπλου του Οζτούρκ ήταν ο πατέρας δύο παιδιών, ενώ αυτή τη στιγμή νοσηλεύονται σε νοσοκομείο ο πατέρας και ο αδερφός του θύματος καθώς και δύο φίλοι του, αφού όλοι τους δέχτηκαν πυροβολισμούς από τον δράστη.

Ο Οτζούρκ εγκατέλειψε άμεσα τον τόπο του φονικού και καταζητείται πλέον, ενώ ο φίλος του, που ήταν συνοδηγός στο αμάξι και ξεκίνησε τον καυγά (όταν ήρθε στα χέρια με το θύμα), παραδόθηκε άμεσα.

Σημειώνεται πως ο Οζτούρκ (που πυροβόλησε μέσα από το αμάξι του...) είναι γεννημένος στην Γερμανία (1985) και άρχισε την καριέρα του στις ποδοσφαιρικές ακαδημίες της Μπάγερ Λεβερκούζεν, ενώ στη συνέχεια φόρεσε κατά τη σειρά τη φανέλα της Νυρεμβέργης, της Μανίσασπορ, της Φενέρμπαχτσε (αποκτήθηκε το 2011) και της Μπεσίκτας (2013).