Μπολόνια: Σενάριο για Ρανιέρι αντί Μιχαΐλοβιτς

Το όνομα του Κλαούντιο Ρανιέρι ακούγεται έντονα τις τελευταίες ώρες για τον πάγκο της Μπολόνια, εάν και εφόσον αποχωρήσει ο Μιχαΐλοβιτς.

Μπολόνια: Σενάριο για Ρανιέρι αντί Μιχαΐλοβιτς

Η Μπολόνια στις τελευταίες αγωνιστικές δεν έχει καλά αποτελέσματα στην Ιταλία και η θέση του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς στον πάγκο της ομάδας είναι εξαιρετικά επισφαλής.

Μάλιστα το όνομα του Κλαούντιο Ρανιέρι ακούγεται έντονα, εάν και εφόσον ο Μιχαΐλοβιτς αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας.

Η Μπολόνια μετράει ένα σερί τριών αγώνων χωρίς νίκη στην Serie A, διάστημα στο οποίο δέχτηκε 6 γκολ από την Ίντερ και 4 από την Έμπολ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Sky Sport Italia», το ερχόμενο ματς με τη Λάτσιο δεν αποκλείεται να είναι και το τελευταίο του Μιχαΐλοβιτς στον πάγκο της Μπολόνια, εάν βέβαια δεν κερδίσει.

Ο Ιταλός τεχνικός, πρωταθλητής Αγγλίας με την Λέστερ το 2016, είναι χωρίς ομάδα από το περασμένο καλοκαίρι μετά την αποχώρησή του από την Σαμπντόρια.

Όλα αυτά βέβαια είναι σενάρια αφού εάν και εφόσον ο Μιχαΐλοβιτς, ο οποίος βρίσκεται στο τιμόνι της Μπολόνια από τον Ιανουάριο του 2019, οδηγήσει την ομάδα του σε νίκη κόντρα στη Λάτσιο, τότε δεν θα υπάρξει θέμα.

Σε διαφορετική περίπτωση μένει να δούμε εάν τελικά αποχωρήσει και εάν φυσικά ο Κλαούντιο Ρανιέρι είναι εκείνος που θα τον αντικαταστήσει.