Βάτσκε: «Πονάει η ψυχή μου που είναι τόσο παραμελημένος ο Σάντσο στη Γιουνάιτεντ»

Ο διευθύνων σύμβουλος της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Χανς-Γιόαχιμ Βάτσκε, αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα παρουσία του Τζέιντον Σάντσο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Βάτσκε: «Πονάει η ψυχή μου που είναι τόσο παραμελημένος ο Σάντσο στη Γιουνάιτεντ»

Έντονη είναι η δυσαρέσκεια στην Μπορούσια Ντόρτμουντ για τη μέχρι τώρα παρουσία του Τζέιντον Σάντσο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον διευθύνωντα σύμβουλο της γερμανικής ομάδας, Χανς-Γιόαχιμ Βάτσκε, να δηλώνει απογοητευμένος για τον χρόνο συμμετοχής του Άγγλου άσου στους «κόκκινους διαβόλους». Ο διεθνής εξτρέμ «έφτιαξε» το όνομά του στους Βεστφαλούς, στους οποίους εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στα τέσσερα χρόνια που αγωνίστηκε στον σύλλογο.

Στα 21 του όμως, αποφάσισε τελικά να αποχωρήσει από τον γερμανικό σύλλογο και επιστρέψει στην πατρίδα του για αν φορέσει τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων», οι οποίοι δαπάνησαν 85,5 εκατομμύρια ευρώ για να τον πάρουν στο «Ολντ Τράφορντ».

Το ξεκίνημα βέβαια του παίκτη στη Γιουνάιτεντ κάθε άλλο παρά δικαίωσε τις προσδοκίες, αφού μέχρι σήμερα έχει παίξει μόνο σε δύο από τα πέντε παιχνίδια στο πρωτάθλημα, ενώ το περασμένο Σάββατο (25/9) έμεινε στον πάγκο στην ήττα με 1-0 από την Άστον Βίλα.

«Φυσικά, παρακολουθώ τι κάνει. Πονάει η ψυχή μου που είναι τόσο παραμελημένος. Λατρεύω τον Τζέιντον, όταν τον βλέπεις σου έρχονται δάκρυα στα μάτια», είπε ο Βάτσκε μιλώντας στο γερμανικό «SPORT1».

Παράλληλα, στο Νησί έχουν ήδη ξεκινήσει και οι κριτικές για τις εμφανίσεις του Σάντσο, με τον παλαίμαχο μέσο της Γιουνάιτεντ, Πολ Ινς, να αναφέρεται στα όσα είδε από τον παίκτη στην ήττα με 1-0 από τη Γουέστ Χαμ την περασμένη εβδομάδα που σήμανε και τον αποκλεισμό της Μάντσεστερ από το Λιγκ Καπ Αγγλίας.

«Ξέρω ότι είναι ακόμη νέος, καταλαβαίνω ότι μαθαίνει ακόμα, αλλά αυτό δεν είναι παιχνίδι της FIFA, δεν είναι μόνο ντρίμπλες και μικρά χτυπήματα, ωραία όταν βγαίνουν. Αλλά πρέπει να παίξει σωστό ποδόσφαιρο», ήταν το σχόλιό του.