L’ Equipe: «Αποξενωμένος στην Παρί ο Εμπαπέ»

Αποξενωμένος στα αποδυτήρια της Παρί Σεν Ζερμέν είναι ο Κιλιάν Εμπαπέ μετά και την άφιξη του Λιονέλ Μέσι, σύμφωνα με δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας «L’ Equipe».

L’ Equipe: «Αποξενωμένος στην Παρί ο Εμπαπέ»

Κάθε άλλο παρά θετικό είναι το κλίμα στο «στρατόπεδο» της Παρί Σεν Ζερμέν για τον Κιλιάν Εμπαπέ, την στιγμή, μάλιστα, που ο σύλλογος συνεχίζει την προσπάθειά του για να πείσει τον παίκτη να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας και να παραμείνει στον σύλλογο, γυρίζοντας έτσι την… πλάτη του στο έντονο ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας «L’ Equipe», έπειτα και από την άφιξη του Λιονέλ Μέσι το φετινό καλοκαίρι, τα αποδυτήρια της ομάδας έχουν… ισπανοποιηθεί, με τον Γάλλο επιθετικό να είναι πλέον αποξενωμένος και βρίσκεται ολοένα και πιο κοντά στην αποχώρησή του από το «Παρκ ντε Πρενς». Ο διεθνής άσος μιλάει ισπανικά, ωστόσο αποφεύγει τις συναναστροφές με τους συμπαίκτες του τόσο μετά τους αγώνες όσο και μετά τις προπονήσεις.

Υπενθυμίζεται επίσης, ότι ο Εμπαπέ δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις και με τον Νεϊμάρ στην ομάδα, κάτι που αποτυπώθηκε και στην πρόσφατη νίκη πρωταθλήματος με 2-0 επί της Μονπελιέ, όταν ο τηλεοπτικός φακός τον συνέλαβε τα λέει στον πάγκο για τον Βραζιλιάνο φορ πως «όταν είμαι εγώ σε θέση για γκολ, δεν μου δίνει ποτέ πάσα».

Όλα αυτά αναμφισβήτητα κάνουν την Ρεάλ Μαδρίτης να… τρίβει τα χέρια της, αφού φιλοδοξεί να τον εντάξει στις τάξεις της το επόμενο καλοκαίρι ως ελεύθερο, όταν θα έχει ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του Εμπαπέ με την Παρί.