Bundesliga: Στην πεντάδα η Φράιμπουργκ (Highlights)

Η Φράιμπουργκ νίκησε εύκολα την Άουγκσμπουργκ με σκορ 3-0 και βρίσκεται στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.  

Bundesliga: Στην πεντάδα η Φράιμπουργκ (Highlights)

Την εξαιρετική της πορεία στη Bundesliga συνέχισε η Φράιμπουργκ, η οποία νίκησε εύκολα με 3-0 την Άουγκσμπουργκ. Χρειάστηκε μισή ώρα για να πετύχει τρία τέρματα και να μετατρέψει σε περίπατο το παιχνίδι. Κατά τα άλλα η Στουτγκάρδη δεν κατάφερε να κάνει διπλό ούτε με τη Μπόχουμ με την οποία έμεινε στο 0-0.

Ένα γκολ ήταν αρκετό για να νικήσει η Γκλάντμπαχ την Ντόρτμουντ. Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 37' με τον Ζακάρια, ενώ οι φιλοξενούμενοι τρία λεπτά αργότερα έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Νταχούντ.

Η αναζήτηση της πρώτης νίκης από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στην φετινή σεζόν συνεχίζεται αφού ούτε κόντρα στην Κολωνία για την 6η αγωνιστική κατάφερε να σπάσει το ...ρόδι!

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League αναδείχθηκε ισόπαλη για πέμπτη σερί αγωνιστική κόντρα στους «τράγους» (1-1) και να παραμένει χωρίς επιτυχία σε όλες τις διοργανώσεις!

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν και παρά την «απάντηση» στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους από τον Σάντος Μπορέ (έπειτα από άλλη μία εκπληκτική ασίστ του Κόστιτς) οι γηπεδούχοι δεν τα κατάφεραν να φέρουν τούμπα το ματς μένοντας στους 5 πόντους

Την φετινή μιζέρη κατάσταση συμπληρώνει ο αποκλεισμός από το Κύπελλο ελέω Μανχάϊμ ενώ στην πρεμιέρα του Europa League κόντρα στη Φενέρμπαχτσε έμειναν στο 1-1, εντός έδρας.

Στα υπόλοιπα ματς η Λειψία ξέσπασε με εξάρα (6-0) κατά της Χέρτα Βερολίνου, ενώ η Χόφενχαϊμ διέκοψε το αήττητο σερί της Βόλφσμπουργκ (πέρυσι κράτησε 11 αγωνιστικές) και μάλιστα με ανατροπή.

Η ομάδα του Γερμανικού Νότου επιβλήθηκε 3-1.

Εξάλλου η Μπάγερ Λεβερκούζεν, χάρη στο γκολ του νεαρού, Φλόριαν Βιρτς (έγινε ο μόνος που φτάνει τα 10 γκολ στη Bundesliga πριν κλείσει τα 19 μαζί με τον Λούκας Ποντόλσκι), επικράτησαν της Μάιντς με το μίνιμουμ κι ανέβησαν στη 2η θέση, επίσης σε απόσταση τριπόντου από τους Βαυαρούς.

Ήττα στο 88' με 1-0 επίσης, υπέστη η Αρμίνια των Στέφανου Καπίνο (στον πάγκο) και Σεμπάστιαν Βασιλειάδη (τραυματίας) στο Βερολίνο από την Ουνιόν.

Ο Μπέρενς λύτρωσε τους πρωτευουσιάνους στο φινάλε και υπέβαλε έτσι την ομάδα του Μπίλεφελντ στη δεύτερη ήττα και το έκτο παιχνίδι χωρίς νίκη στη νέα σεζόν.

Το προφίλ της 6ης αγωνιστικής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/9

Γκρόιτερ Φιρτ – Μπάγερν Μονάχου 1-3
(88' Ίτεν - 10' Μίλερ, 31' Κίμιχ, 68' αυτ. Γκρίσμπεκ)

ΣΑΒΒΑΤΟ 25/9

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Κολωνία 1-1
(45'+6' Μπόρε – 14' Σκίρι)

Λειψία – Χέρτα Βερολίνου 6-0
(15' Ενκουκού, 23' Πόουλσεν, 45'+3' Μουκιέλε, 60' Φόρσμπεργκ, 70' Ενκουκού, 77' Χαϊνταρά)

Χόφενχαϊμ – Βόλφσμπουργκ 3-1
(45'+2' Κράμαριτς, 74' Μπαουμγκάρτνερ, 81' Καντεράμπεκ - 25' Μπακού)

Ουνιόν Βερολίνου – Αρμίνια Μπίλεφελντ 1-0
(88' Μπέχρενς)

Μπάγερ Λεβερκούζεν – Μάιντς 1-0
(62’ Βιρτς)

Μπορούσια Μένχενγκλάντμπαχ – Μπορούσια Ντόρτμουντ 1-0

(37' Ζακάρια)

ΚΥΡΙΑΚΗ 26/9

Μπόχουμ-Στουτγκάρδη 0-0

Φράιμπουργκ-Άουγκσμπουργκ 3-0

6' Κέουμπλερ, 25' Χόελερ, 33' πεν. Γκίφο

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ