«Διπλό» και μόνη πρώτη στην Σλοβακία, η Σλόβαν Μπρατισλάβας, πριν έρθει στην Τούμπα!

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας επικράτησε, εύκολα, 3-0, της Σένιτσα κι έμεινε μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας του Σλοβακικού πρωταθλήματος, πριν έρθει ν' αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Conference League

«Διπλό» και μόνη πρώτη στην Σλοβακία, η Σλόβαν Μπρατισλάβας, πριν έρθει στην Τούμπα!

Ως επικεφαλής της βαθμολογίας του Σλοβακικού πρωταθλήματος θα έρθει στην Τούμπα για να παίξει κόντρα στον ΠΑΟΚ για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Conference League (30/9- 22.00) η Σλόβαν Μπρατισλάβας, που πέρασε εύκολα από την έδρα της Σένιτσα, επικρατώντας 3-0.

Το αν θα έχει συγκάτοικο θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα της Σπάρτακ Τρνάβα, που αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ντουνάιτσκα Στρέντα.

Η Σλόβαν ευτύχησε να προηγηθεί από τα ... αποδυτήρια (2ο λεπτό) με τον Ντράζιτς, γεγονός που διευκόλυνε το έργο της.

Στο 26’ ο Μραζ έκανε το 2-0 και στο 35’ πέτυχε και δεύτερο τέρμα διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλσμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε, η Σλόβαν είχε κατά νου στον ΠΑΟΚ, με συνέπεια το 3-0 να παραμείνει μέχρι τέλος.

Ο Βάις παρουσίασε την ομάδα του με 4-4-1-1, έχοντας κάτω από τα δοκάρια τον Σούλα και στην άμυνα τους Μεντβέντεφ, Κάσια, Μποζίκοφ και Ντε Μάρκο. Στη μεσαία γραμμή ήταν οι Ντράζιτς, Κανκάβα, Ντε Καμπς και Γκριν, με τον Ντα Σίλβα πίσω από τον Μραζ.

Ο Χέντι μπήκε στην θέση του Μραζ (68'), ο Λισί στου Κανκάβα (68'), ο Ραμπιού στου Ντράζιτς (81'), ο Χρντσαρ στου Γκριν (81')κι ο Μούσταφιτς στου Κάσια (90')