Ligue 1: Στο παρά ...δύο γλίτωσε την ήττα η Μπορντό (1-1) κόντρα στη Ρεν!

Η Μπορντό επέκτεινε το αήττητο σερί της στα τρία ματς αφού ισοφάρισε τη Ρεν στο 88' εντός έδρας.  Όλα τα αποτελέσματα, οι σκόρερ και η βαθμολογία στη Ligue 1.

Ligue 1: Στο παρά ...δύο γλίτωσε την ήττα η Μπορντό (1-1) κόντρα στη Ρεν!

Δεύτερη σερί ισοπαλία αλλά και τρίτο ματς που έχει βαθμολογική συγκομιδή συνιστά για την Μπορντό το 1-1 με την Ρεν εντός έδρας στο εναρκτήριο ματς του Κυριακάτικου προγράμματος της 8ης αγωνιστικής της Ligue 1.

Οι «Γιρονδίνοι» που βρέθηκαν να κυνηγούν στο σκορ από το 56ο λεπτό (ελέω του τέρματος του Λαμπόρ) κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα στο 88' με τον Μεσέρ και να φτάσουν στους επτά πόντους.

Μόλις τρεις πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, δείγμα ότι το ξεκίνημα τους πόρρω απέχει από το να χαρακτηριστεί θετικό.

Όσο για τους «ρενουά», που προέρχονταν από την εξάρα (6-0) επί της Κλερμόν, δεν κατάφεραν να ζευγαρώσουν τις επιτυχίες τους και έχουν δύο πόντους περισσότερους από την Μπορντό, αφού... έπεσαν πάνω στον εκπληκτικό γκολκίπερ της Κοστίλ ο οποίος προέβη σε σωρεία επεμβάσεων.

Τα ματς του Σαββάτου

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη πέτυχε το Σάββατο (25/9) η Λιλ, δείχνοντας να ανακάμπτει στο πρωτάθλημα ύστερα από ένα κάκιστο ξεκίνημα. Οι πρωταθλητές Γαλλίας με δύο γκολ του Νταβίντ κατάφεραν να φύγουν με το διπλό από το Στρασβούργο (1-2), φτάνοντας πλέον στους 11 βαθμούς σε οκτώ παιχνίδια.

Την ίδια ώρα, η Σεντ Ετιέν εξακολουθεί να παραπαίει και όλα δείχνουν ότι θα χρειαστεί και φέτος υπερπροσπάθεια προκειμένου να αποφύγει ατιμωτικό υποβιβασμό. Η πολυνίκης του γαλλικού πρωταθλήματος συνετρίβη με 0-3 στην έδρα της από τη Νις, παραμένοντας έτσι χωρίς νίκη και με μόλις τρεις βαθμούς στη συγκομιδή της.

Στα βραδινά παιχνίδια, η Παρί Σεν Ζερμέν έφτασε τις οκτώ νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, επικρατώντας έστω και δύσκολα της Μονπελιέ με 2-0. Αντίθετα, η Λιόν άφησε βαθμούς σε ένα ακόμη ματς, καθώς έμεινε στο ισόπαλο 1-1 υποδεχόμενη τη Λοριάν, παίζοντας με παίκτη λιγότερο από το 14ο λεπτό λόγω αποβολής του Έμερσον.

Το προφίλ της 8ης αγωνιστικής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 25/9

Σεντ Ετιέν – Νις 0-3
(15' Γκουιρί, 54' Στενγκς, 83' Ντελόρ)

Στρασβούργο – Λιλ 1-2
(75' Σισοκό - 23', 57' πέν. Νταβίντ)

Λιόν – Λοριάν 1-1
(50' Εκαμπί - 20' Λοριάντ)

Παρί Σεν Ζερμέν – Μονπελιέ 2-0
(14' Γκουεϊέ, 89' Ντράξλερ)

ΚΥΡΙΑΚΗ 26/9

Μπορντό – Ρεν 1-1
(88' Μεξέρ - 56' Λαμπόρ)

16.00: Μπρεστ – Μετς, Ρεμς – Ναντ, Τρουά – Ανζέ
18.00: Κλερμόν – Μονακό
21.45: Μαρσέιγ – Λανς

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ