Ο Πελέ συνεχάρη τον Μέσι που του πήρε το ρεκόρ με τα περισσότερα διεθνή γκολ παίκτη της Ν. Αμερικής!

Ο Πελέ που ανένηψε από την ασθένεια του ζήτησε συγνώμη από τον Λιονέλ Μέσι για την καθυστέρηση να τον συγχαρεί που του πήρε το ρεκόρ ως ο παίκτης της Νοτίου Αμερικής με τα περισσότερα διεθνή γκολ (79)!

Ο Πελέ συνεχάρη τον Μέσι που του πήρε το ρεκόρ με τα περισσότερα διεθνή γκολ παίκτη της Ν. Αμερικής!

Ο Πελέ επανέκαμψε μετά την περιπέτεια της υγείας του και ζήτησε συγνώμη από τον Λιονέλ Μέσι που εξαιτίας της δεν μπόρεσε να τον συγχαρεί που τον ξεπέρασε και έγινε ο κορυφαίος σκόρερ σε διεθνή ματς μεταξύ παικτών από τη Λατινική Αμερική!

Ο 80χρονος Βραζιλιάνος που υποβλήθηκε για αφαίρεση όγκου στο παχύ έντερο, συνεχίζει την ανάρρωσή του από το νοσοκομείο «Άλμπερτ Άινσταϊν» στο Σάο Πάουλο, θέλησε να συγχαρεί έστω και καθυστερημένα τον Αργεντινό για το επίτευγμα του να φτάσει τα 79 γκολ με το εθνόσημο (με χατ τρικ κόντρα στην Βολιβία για τα προκριματικά του Μουντιάλ, στο Μπουένο Άιρες) αφήνοντας τον ίδιο δεύτερο στην συγκεκριμένη στατιστική κατηγορία με 77 τέρματα.

«Γεια σου Λιονέλ Μέσι. Συγγνώμη αν άργησα. Ωστόσο, δεν ήθελα να χάσω την ευκαιρία να σε συγχαρώ για ένα ακόμη ρεκόρ που έσπασες νωρίτερα αυτόν τον μήνα. Το ταλέντο σου να παίζεις μπάλα είναι εκπληκτικό! Ελπίζω να πετύχεις ακόμα περισσότερα, μαζί με τους φίλους μου Κιλιάν Εμπαπέ και Νεϊμάρ», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του στο Instagram ο Πελέ που αναφέρθηκε και στην μεταγραφή του Αργεντινού στην Παρί Σεν Ζερμέν.