Μπαρτσελόνα: Επιστροφή του Άνσου Φάτι σ' αποστολή μετά τις 7 Νοέμβρη του 2020!

Ο διεθνής Ισπανός επιθετικός, Άνσου Φάτι, που είχε τραυματιστεί σοβαρά στην αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μπέτις στις 7 Νοέμβρη της περασμένης χρονιάς ενσωματώθηκε στην αποστολή της Μπαρτσελόνα για τον Κυριακάτικο (26/09) αγώνα με την Λεβάντε!

Μπαρτσελόνα: Επιστροφή του Άνσου Φάτι σ' αποστολή μετά τις 7 Νοέμβρη του 2020!

Να και μια καλή είδηση για την Μπαρτσελόνα!

Ο Άνσου Φάτι μετά από περισσότερους από 10 μήνες στα ...πιτς είναι στη διάθεση του Ρόναλντι Κούμαν και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για την αναμέτρηση της Κυριακής (26/09, 17.15) με την Λεβάντε για την 7η αγωνιστική της La Liga, στο «Καμπ Νόου».

Yπενθυμίζεται ότι ο 18χρονος Ισπανός (με καταγωγή από την Γουινέα Μπισάου), διεθνής επιθετικός που ...κληρονόμησε τη φανέλα με το νούμερο 10 του Μέσι (η οποία έμεινε... ορφανή μετά το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών) έχει ν' αγωνιστεί από την, εντός έδρας, αναμέτρηση της 7ης Νοεμβρίου του 2020, με την Ρεάλ Μπέτις, όταν υπέστη ρήξη μηνίσκου σε μια φάση που ανετράπη, από αντίπαλο, κερδίζοντας πέναλτι.

Ακολούθησαν... τέσσερα χειρουργεία αφού η αποθεραπεία του δεν πήγαινε όπως επιθυμούσε εκείνος κι οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα και πλέον ο «Γολγοθάς» του δείχνει να έφτασε στο τέλος του.

Όπως διευκρίνισε πάντως ο Ρόναλντ Κούμαν στην συνέντευξη Τύπου (σ. αυτή τη φορά δεν διάβασε κάποιο λογίδριο και δέχθηκε ερωτήσεις, όχι όπως πριν το ματς με την Κάντιθ) δεν πρόκειται να παίξει περισσότερο από ένα τέταρτο αφού του λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός.

Σε δηλώσεις του, εξάλλου, ο ποδοσφαιριστής παραδέχθηκε ότι ...δάκρυσε όταν, μετά τα αλλεπάλληλα χειρουργεία, κατάφερε να κλωτσήσει μπάλα!

Παρά την επάνοδο του Άνσου Φάτι τα προβλήματα της Μπαρτσελόνα παραμένουν πολλά αφού είναι τραυματίες οι Ντεμπελέ, Πέδρι, Άλμπα, Αγκουέρο, Μπρέιθγουεϊτ και Μπαλντέ, ενώ τιμωρημένος είναι τόσο ο Φρένκι Ντε Γιονγκ όσο και ο τεχνικός Κούμαν από το πρόσφατο ματς στο Κάντιθ, όπου αποβλήθηκαν.