Κλοπ: «Μεγάλη παρεξήγηση, δεν θα έκανα ποτέ επιθετική κίνηση σε κανέναν» (vid)

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γούργκεν Κλοπ, διέψευσε τα λεγόμενα του Ράγκναρ Κλαβάν, ότι το 2017 είχε κινηθεί επιθετικά κατά του μέσου της ομάδας, Τζέιμς Μίλνερ.

Κλοπ: «Μεγάλη παρεξήγηση, δεν θα έκανα ποτέ επιθετική κίνηση σε κανέναν» (vid)

Κατηγορηματικά διέψευσε ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, τα λεγόμενα του πρώην στόπερ των «κόκκινων», Ράγκναρ Κλαβάν, ότι το 2017 είχε κινηθεί επιθετικά κατά του μέσου της ομάδας, Τζέιμς Μίλνερ.

Ο 35χρονος αμυντικός, που είχε φορέσει την φανέλα της αγγλικής ομάδας από το 2016 ως το 2018, είχε αναφερθεί σε ένα περιστατικό ανάμεσα στον Κλοπ και τον Μίλνερ μετά το 2-2 κόντρα στη Σάντερλαντ τον Γενάρη του 2017, που έβαλε «φρένο» στις βλέψεις του συλλόγου για την κατάκτηση του τίτλου στην Premier League.

«Ο Κλοπ και ο Μίλνερ παραλίγο να πιαστούν στα χέρια. Είχαμε τρομερή πίεση από την Boxing Day και οι δυο τους πήγαν να ξεκινήσουν καυγά, αλλά ο Μίλνερ έκανε πίσω. Το βλέπαμε από τα μάτια του Κλοπ ότι δε θα έκανε πίσω για να αποδείξει πως έχει δίκιο. Ήταν υπό μεγάλη πίεση τότε. Ήταν η πρώτη μου χρονιά και η δεύτερη χρονιά του Κλοπ. Τι θα κάνεις; Υποτίθεται ότι είσαι καλός προπονητής.

Είσαι ο Γιούργκεν Κλοπ που θα κάνει σούπερ σταρ όλους τους παίκτες. Η πίεση είχε αρχίσει να τον πιάνει. Δεν είναι εύκολο, αλλά αν δεν τα καταφέρεις απέναντι σε μια ομάδα όπως η Σάντερλαντ, τότε μπορείς να ξεχάσεις να τερματίσεις εκεί που θες», είχε πει ο Κλαβάν, ο οποίος αγωνίζεται πλέον στην πατρίδα του, την Εσθονία, με τα χρώματα της Πάιντε Λιναμέσκοντ.

Η απάντηση του Κλοπ ήταν άμεση:

«Είναι μια μεγάλη παρεξήγηση, δεν θα έκανα ποτέ επιθετική κίνηση. Προφανώς ο Ράγκναρ δεν με γνώριζε τόσο, αφού όλοι ξέρουν πως είμαι όταν φωνάζω ή μιλάω έντονα, όμως δεν θα έκανα επιθετική κίνηση σε κανέναν».