Παρί Σεν Ζερμέν: Την Τρίτη (28/9) η επιστροφή του Μέσι, με αντίπαλο τη Σίτι

Ο Λιονέλ Μέσι θα επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Παρί Σεν Ζερνέν την προσεχή Τρίτη (28/9), στον αγώνα κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι για το Champions League.

Παρί Σεν Ζερμέν: Την Τρίτη (28/9) η επιστροφή του Μέσι, με αντίπαλο τη Σίτι

Αντίστροφα έχει αρχίσει πλέον να μετράει ο Λιονέλ Μέσι για την επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Αργεντινός επιθετικός έμεινε εκτός αποστολής από το σημερινό (25/9) παιχνίδι της ομάδας του με αντίπαλο την Μονπελιέ για την 8η αγωνιστική του Σαμπιονά, λόγω προβλήματος τραυματισμού.

Αύριο όμως, αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων στον σύλλογο, ώστε να είναι πανέτοιμος για το παιχνίδι της προσεχούς Τρίτης (28/9) με αντίπαλο την Μάντσεστερ Σίτι στο «Παρκ ντε Πρενς», στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου του Champions League.

Παράλληλα, θετικά είναι τα νεότερα στους «πρωτευουσιάνους» και για την κατάσταση της υγείας του Μάρκο Βεράτι, ο οποίος επίσης αναμένεται να είναι «ετοιμοπόλεμος» στο ευρωπαϊκό παιχνίδι κόντρα στους πρωταθλητές Αγγλίας.

Ο προπονητής της Παρί, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, όταν ρωτήθηκε για την πορεία της αποθεραπείας του Μέσι, απάντησε:

«Ο Μέσι έχει ξεκινήσει τρέξιμο. Θέλει όμως πολλή προσοχή. Θεωρώ ότι θα τον έχουμε στο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Σίτι, αλλά θα πρέπει να είναι προσεκτικός. Ελπίζω σύντομα να έχουμε καλύτερα νέα».