Δίχως εργοδότη μέχρι το τέλος του 2021 ο Ντάνι Άλβες!

Παρά τις περί του αντιθέτου πληροφορίες ο, 38χρονος, Ντάνι Άλβες αποφάσισε να μην υπογράψει σε κάποια ομάδα που τον «πολιορκούσε» και να παραμείνει ανενεργός ως το τέλος του 2021!

Δίχως εργοδότη μέχρι το τέλος του 2021 ο Ντάνι Άλβες!

Αν κι οι πληροφορίες τον έφεραν με το στυλό στο χέρι για να υπογράψει στην Φλαμένγκο, παρότι τον έστειλαν στην, αιώνια αντίπαλο της και συμπολίτισσα, Φλουμινένσε και τον συνέδεσαν με την Μπαϊα, μετά την αποχώρηση του από την Σάο Πάουλο ο Ντάνι Άλβες θα μείνει χωρίς ομάδα ως το τέλος του τρέχοντος έτους.

Απόφαση που συνιστά επιλογή του.

Πάντως από το κείμενο δεν προκύπτει επιθυμία απόσυρσης του από την ενεργό δράση.

Το ανακοίνωσε ο ίδιος σε μακροσκελές του μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λίγες ώρες πριν ολοκληρωθεί το μεταγραφικό «παράθυρο» στην Βραζιλία, ενύ υπογράμμισε το ότι να παίξει στην Σάο Πάουλο σήμαινε την εκπλήρωση ενός παιδικού του ονείρου καθότι η αγαπημένη του ομάδα:

«Θέλω να σας ενημερώσω ότι έχω επιλέξει να μην υπογράψω με κανένα σύλλογο για το υπόλοιπο του έτους. Ήρθα στη Βραζιλία για ένα παιδικό όνειρο και το όνειρο εκπληρώθηκε. Το να είσαι πρωταθλητής με τον σύλλογο της καρδιάς σου είναι ανεκτίμητο.

Δεν πρόκειται για τα χρήματα. Είναι για τις αξίες και τον χαρακτήρα. Πρέπει να ληφθούν δύσκολες αποφάσεις, αλλά ως συνήθως τίποτα στη ζωή μου δεν ήταν εύκολο. Είναι απλά μια ακόμα απόφαση.

Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας, αλλά θα ήθελα το κεφάλαιο να κλείσει χωρίς καμία παρέμβαση. Ξέρω ότι ειπώθηκαν πολλά, αλλά η αλήθεια είναι μόνο μία, ήρθα εδώ για ένα όνειρο και φεύγω από εδώ έχοντας εκπληρώσει το όνειρό μου.

Ευχαριστώ πολύ».