Φάρκε: «Ο Τζόλης θα κάνει το τραπέζι στην ομάδα με ελληνικό φαγητό»

Ο προπονητής της Νόριτς, Ντάνιελ Φάρκε ξεκαθάρισε πως δεν θα επιβληθεί πρόστιμο στον Χρήστο Τζόλη, αλλά θα κάνει το τραπέζι στους συμπαίκτες του.

Φάρκε: «Ο Τζόλης θα κάνει το τραπέζι στην ομάδα με ελληνικό φαγητό»

Ο Χρήστος Τζόλης ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι που κέρδισε η Νόριτς στο παιχνίδι με τη Λίβερπουλ για το Carabao Cup και αστόχησε. Με αυτή του την απόφαση εξελίχθηκε σε αρνητικός πρωταγωνιστής για την ομάδα του σε αυτό το ματς.

Ο προπονητής της Νόριτς, Ντάνιελ Φάρκε έγινε έξαλλος με την απόφαση του ποδοσφαιριστή του, διότι δεν είχε δώσει εντολή για να εκτελέσει το πέναλτι. Σε δηλώσεις του ο προπονητής της αγγλικής ομάδας τόνισε πως δεν θα επιβληθεί πρόστιμο στον Τζόλη, αλλά θα κάνει το τραπέζι στους συμπαίκτες του με ελληνικό φαγητό.

«Μου αρέσουν οι παίκτες οι οποίοι δεν φοβούνται να παίρνουν ευθύνες στο γήπεδο. Απλά πρέπει να είναι με τον σωστό τρόπο. Μερικές φορές πρέπει να δίνεις σκληρή αγάπη. Ο Τζόλης είναι ένα υπέροχο παιδί. Μου αρέσει αυτή η εμπιστοσύνη που έχει για να προχωράει μπροστά. Ο ίδιος απογοητεύτηκε αλλά όλα είναι καλά. Δεν θα του επιβάλουμε πρόστιμο. Απλά θα πρέπει να κάνει το τραπέζι στην ομάδα με ελληνικό φαγητό, όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή», είπε ο Ντάνιελ Φάρκε.