Η απολογία του ρατσιστή οπαδού της Γιουβέντους στον Μενιάν κι η δικαιολογία πως ήταν... πιωμένος!

Ο ρατσιστής οπαδός της Γιουβέντους εμφανίστηκε μετανιωμένος για την συμπεριφορά του προςτον, γκολκίπερ της Μίλαν, Μενιάν, αποδίδοντας την στην κατανάλωση αλκοόλ... 

Η απολογία του ρατσιστή οπαδού της Γιουβέντους στον Μενιάν κι η δικαιολογία πως ήταν... πιωμένος!

Η μεγάλη αναμέτρηση μεταξύ Γιουβέντους και Μίλαν, την περασμένη Κυριακή (19/09), στιγματίστηκε από τη ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε ο τερματοφύλακας των «ροσονέρι», Μάικ Μενιάν, από οπαδό των γηπεδούχων.

Ο συγκεκριμένος τύπος, που ανήρτησε τα ρατσιστικά μηνύματα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (!), ταυτοποιήθηκε από τις κάμερες ασφαλείας του γηπέδου της Γιουβέντους και θα τιμωρηθεί με απαγόρευση εισόδου για μεγάλο χρονικό διάστημα από το γήπεδο των «μπιανκονέρι».

Ο μισαλλόδοξος οπαδός, ονόματι Νταβίντε Γκαμπριέλι, μίλησε στην ιταλική εφημερίδα «La Voce di Rovigo» στην οποία απολογήθηκε, για την πράξη του, αποδίδοντάς την στην υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, ενώ εμφανίστηκε μετανιωμένος.

«Συμπεριφέρθηκα σαν ηλίθιος. Αλλά είχα πιει λίγο παραπάνω, πολλή μπύρα. Δεν ήμουν ο εαυτός μου. Μισώ τον εαυτό μου, δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου. Ήμουν ανεύθυνος και έκανα ένα τεράστιο λάθος.

Ήταν απαίσιο πράγμα και δεν "ανήκει" σε μένα και απολογούμαι σε όλους, ξεκινώντας με τον Μάικ Μενιάν. Δεν είμαι ρατσιστής. Αναλαμβάνω τις ευθύνες μου και θέλω να συναντήσω τον Μενιάν για να του απολογηθώ και προσωπικά.