Επέστρεψε στις νίκες η Φενέρμπαχτσε! (2-1) (vid)

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League, Φενέρμπαχτσε επικράτησε 2-1 της Γκιρεσούνσπορ και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα. 

Επέστρεψε στις νίκες η Φενέρμπαχτσε! (2-1) (vid)

Στον δρόμο των επιτυχιών στο τουρκικό πρωτάθλημα επέστρεψε η Φενέρμπαχτσέ μετά την ισοπαλία (1-1) με την Σίβασπορ και την ήττα (2-0) από την Μπασακσεχίρ.

Για την 6η αγωνιστική στην κατηγορία, η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League νίκησε 2-1 την Γκιρεσούνσπορ στην Πόλη και πλησίασε τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Τα γκολ για την ομάδα του Βίτορ Περέιρα πέτυχαν οι Καντίογλου (2’) και Οζίλ (64’). Η Γκιρεσούνσπορ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει στο 40’, με τον Ιμπραϊμά Μπάλντε να σημαδεύει το δοκάρι σε πέναλτι που κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι, ενώ στο 85’ μείωσε τελικά σε 2-1 με τον Ντουκαρά.

Η Φενέρμπαχτσέ αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τους Μπαγίντιρ, Αζίζ (60’ Νόβακ), Σαλάι, Κιμ-Τζάε, Λ. Γκουστάβο, Χακάν Γιαντάς (46’ Κρέσπο), Οσαγί-Σάμουελ, Καντίογλου (73’ Γκιουμούσκαγια), Μ. Οζίλ, Ν. Ρόσι (60’ Μπερίσα) και Ε. Βαλέντσια (81’ Πέλκας). Από το ματς απουσίαζαν οι Ιρφάν Καχβετσί, Ναζίμ Σανγκαρέ, Μαρσέλ Τισεράν και Χοσέ Ερνέστο Σόσα, που ταλαιπωρούνται από πρόβλημα τραυματισμού.

Επόμενος αγώνα για τα «καναρίνια» είναι αυτός της Κυριακής (26/9) απέναντι στην ομάδα της Αντιόχειας, Χατάισπορ (16.00), επίσης για το πρωτάθλημα, πριν τη μάχη με τον Ολυμπιακό (30/9) για την δεύτερη αγωνιστική του τετάρτου ομίλου του Europa League.