Υπέρ της European Super League ο Ρονάλντο

Ο Βραζιλιάνος θρύλος του ποδοσφαίρου και πρόεδρος – πλέον – της Ρεάλ Βαγιαδολίδ, Ρονάλντο, τάχθηκε υπέρ της European Super League.

Υπέρ της European Super League ο Ρονάλντο

Υπέρ της European Super League τάχθηκε ο θρύλος του βραζιλιάνου ποδοσφαίρου Ρονάλντο, την στιγμή που συνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα στην κλειστή ποδοσφαιρική λίγκα και την ευρωπαϊκή Ομοσπονδία (UEFA).

Ο 45χρονος, που βρίσκεται πλέον στον προεδρικό θώκο της Ρεάλ Βαγιαδολίδ, εξέφρασε την υποστήριξή του στη νέα λίγκα, από την οποία έχουν αποχωρήσει οι περισσότερες ιδρυτικές ομάδες με αποτέλεσμα να έχουν παραμείνει πλέον μόνο η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα και η Γιουβέντους.

«Αν δείτε την ιδέα της Super League, δεν είναι κακή. Οι οπαδοί θέλουν να βλέπουν τους πιο σημαντικούς αγώνες. Οι λάτρεις του ποδοσφαίρου, όπως εμείς, θέλουν να δουν τη Ρεάλ να παίζει με τη Μίλαν ή την Ίντερ, τη Σίτι και την Παρί.

Να βλέπουν δηλαδή αυτά τα παιχνίδια χωρίς να χρειάζεται να περιμένουν έναν ημιτελικό για να τα δουν», ήταν το σχόλιο του Ρονάλντο για το σχετικό θέμα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Athletic».