Κομάν: Ξανά στις προπονήσεις της Μπάγερν μετά την μικροεπέμβαση στην καρδιά

Στις προπονήσεις της Μπάγερν Μονάχου επέστρεψε ο Κίνγκσλεϊ Κομάν, μία περίπου εβδομάδα μετά την μικροεπέμβαση που υποβλήθηκε στην καρδιά.

Κομάν: Ξανά στις προπονήσεις της Μπάγερν μετά την μικροεπέμβαση στην καρδιά

Θετικά είναι τα νεότερα από το «στρατόπεδο» της Μπάγερν Μονάχου για την κατάσταση της υγείας του Κίνγκσλεϊ Κομάν, ο οποίος πριν από περίπου μία εβδομάδα είχε υποβληθεί σε μικροεπέμβαση στην καρδιά.

Ο 25χρονος εξτρέμ, που είχε διαγνωστεί με καρδιακή αρρυθμία, επέστρεψε στις προπονήσεις των Βαυαρών, ωστόσο θα μείνει εκτός από το αυριανό (24/9) παιχνίδι με αντίπαλο την Γκρόιτερ Φιρτ, που ανοίγει την «αυλαία» της 6ης αγωνιστική στην Bundesliga.

«Ο Κινγκ (Κομάν) προπονείται και πάλι. Είμαστε χαρούμενοι που επέστρεψε στο γήπεδο», ήταν το σχόλιο του προπονητή των πρωταθλητών Γερμανίας, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, για τον ποδοσφαιριστή, πριν επιβεβαιώσει ότι δεν τον υπολογίζει για το αυριανό ματς πρωταθλήματος: «Δεν είναι στις επιλογές μας να αγωνιστεί».

Σημειώνεται επίσης πως ο 28χρονος διεθνής Γάλλος επέστρεψε με πρόβλημα τραυματισμού από τις αναμετρήσεις της εθνικής του στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, ενώ την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο μετρά μόλις τέσσερις συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, εκ των οποίων οι δύο ήταν για την Bundesliga.