Ιταλικά ΜΜΕ: «Ξεσπά θέμα με Μανωλά στη Νάπολι»

Ο Κώστας Μανωλάς αναμένεται να απουσιάσει και από το παιχνίδι της Νάπολι με τον Σαμπντόρια, με τα ιταλικά ΜΜΕ να κάνουν λόγο για εσωτερικό θέμα με τον Έλληνα αμυντικό στον σύλλογο.

Ιταλικά ΜΜΕ: «Ξεσπά θέμα με Μανωλά στη Νάπολι»

Θέμα με τον Κώστα Μανωλά στη Νάπολι φαίνεται ότι έχει προκύψει σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα ενημέρωσης, αφού ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός αναμένεται να μείνει εκτός και για τρίτο σερί παιχνίδι της ομάδας. Ο άλλοτε στόπερ του Ολυμπιακού αγωνίστηκε για τελευταία φορά στους «παρτενοπέι» στο ματς με αντίπαλο την Γιουβέντους (11/9), όταν υπέπεσε μάλιστα και σε ένα λάθος, που είχε δώσει την ευκαιρία στους «μπιανκονέρι» να σκοράρουν πριν τελικά η Νάπολι φτάσει στην ανατροπή και πάρει τη νίκη με 2-1.

Εν συνεχεία έμεινε στον πάγκο στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League, στο ισόπαλο 2-2 απέναντι στην Λέστερ, όπως επίσης και στο 4-0 επί της Ουντινέζε για την 4η αγωνιστική της Serie Α. Το… κακό για τον Μανωλά αναμένεται να τριτώσει απόψε, καθώς όπως σημειώνεται θα παραμείνει στον πάγκο και στο παιχνίδι με αντίπαλο την Σαμπντόρια στη Γένοβα (20:30) για το πρωτάθλημα.

«Φαίνεται ότι πλέον υπάρχει θέμα. Αφού ήταν ένα βήμα μακριά από το "αντίο" το καλοκαίρι, ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός έχασε την θέση ως βασικός, μετά την γκάφα στον αγώνα με την Γιουβέντους, που θα μπορούσε να έχει κοστίσει στη Νάπολι. Η ιδέα του προπονητή της Νάπολι, Λουτσιάνο Σπαλέτι, φαίνεται να είναι να αγωνιστεί για άλλη μια φορά ο Ραχμάνι», τονίζει η ιστοσελίδα «calicoNapoli24» και συνεχίζει:

«Ο λόγος για την επιλογή να αποκλειστεί ξανά ο Έλληνας από την ενδεκάδα δεν προέρχεται μόνο από το λάθος με τη Γιουβέντους, αλλά και από αρκετές ελλείψεις που έδειξε ο παίκτης το τελευταίο διάστημα στις προπονήσεις. Ήταν γνωστό ότι η σχέση μεταξύ Μανωλά και Σπαλέτι δεν ήταν ειδυλλιακή μετά την εμπειρία στη Ρόμα, αλλά οι διαφωνίες έδειχναν να έχουν ξεπεραστεί».

Παράλληλα, στην γειτονική χώρα προσθέτουν στη όλη υπόθεση που έχει δημιουργηθεί και την επιθυμία του ποδοσφαιριστή κατά την διάρκεια του καλοκαιριού να αποχωρήσει από τον σύλλογο για να επιστρέψει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό: «Ξεσπά θέμα Μανωλά. Ο Έλληνας το καλοκαίρι στην μεταγραφική αγορά, τώρα έχει ένα πρόβλημα».