«Forbes»: Ο Ρονάλντο ξεπέρασε τον Μέσι στους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές στον κόσμο

Δείτε την ετήσια λίστα του «Forbes» με τους 10 πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές στον κόσμο.

«Forbes»: Ο Ρονάλντο ξεπέρασε τον Μέσι στους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές στον κόσμο

Την πρώτη θέση στην ετήσια λίστα του αμερικανικού περιοδικού «Forbes» με τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές στον κόσμο απολαμβάνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος επιθετικός, που το φετινό καλοκαίρι άφησε την Γιουβέντους για να επιστρέψει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αναμένεται να εισπράξει περίπου 125 εκατομμύρια δολάρια, εκ των οποίων τα 70 προέρχονται από τον μισθό του και τα υπόλοιπα 55 από χορηγίες.

Στην δεύτερη θέση της σχετικής λίστας υποχώρησε ο Λιονέλ Μέσι με 110 εκατομμύρια δολάρια έπειτα από την μετακίνησή του στην Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ στις δύο επόμενες θέσεις βρίσκονται δύο συμπαίκτες του Αργεντινού στους «πρωτευουσιάνους» και πιο συγκεκριμένα ο Νεϊμάρ με 95 εκατομμύρια και ο Κιλιάν Εμπαπέ με 43 εκατομμύρια.

Αξίζει να σημειωθεί βέβαια, ότι ο μισθός τόσο του Μέσι όσο και του Νεϊμάρ είναι υψηλότερος σε σχέση με του Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς φτάνει τα 75 εκατομμύρια, ωστόσο ο Πορτογάλος κερδίζει περισσότερα χρήματα από τις χορηγίες γι’ αυτό και βρέθηκε στην κορυφή. Την πρώτη πεντάδα του «Forbes» συμπληρώνει ο Μοχάμεντ Σαλάχ της Λίβερπουλ με 42 εκατομμύρια.

Όσον αφορά τώρα τις υπόλοιπες θέσεις της 10άδας, ακολουθούν κατά σειρά ο επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με 35 εκατομμύρια, ο Αντρές Ινιέστα της Βίσελ Κόμπε επίσης με 35 εκατομμύρια, ο Πολ Πογκμπά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 34 εκατομμύρια, ο Γκάρεθ Μπέιλ της Ρεάλ Μαδρίτης με 32 εκατομμύρια και τέλος ο Έντεν Αζάρ των «μερένγκες» με 29 εκατομμύρια.

Τέλος, σημειώνεται ότι σε σχέση με την περσινή λίστα βγήκαν εκτός πρώτης 10άδας τόσο ο Αντουάν Γκριεζμάν της Ατλέτικο Μαδρίτης, όσο και ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νταβίντ Ντε Χέα.