Μπέλιτς: «Οι προσδοκίες στον Ολυμπιακό είναι μεγάλες, δύσκολο να παίξεις στην πρώτη ομάδα»

Ο 20χρονος μέσος Κρίστιαν Μπέλιτς, ο οποίος αποχώρησε από τον Ολυμπιακό αφού δεν κατάφερε να καθιερωθεί, υπέγραψε στην Τσουραρίτσκι.

Μπέλιτς: «Οι προσδοκίες στον Ολυμπιακό είναι μεγάλες, δύσκολο να παίξεις στην πρώτη ομάδα»

Ο Ολυμπιακός απέκτησε τον 20χρονο μέσο για την ομάδα Νέων πριν από δύο χρόνια αλλά δεν μπόρεσε να καθιερωθεί στους μεγάλους και είχε μόλις μια συμμετοχή στον αγώνα Κυπέλλου με την Καλαμάτα.

Ο Μπέλιτς, ο οποίος αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και έχει συμμετοχές στις «μικρές» Εθνικές ομάδες της Σερβίας, υπέγραψε στην Τσουκαρίτσκι για τρία χρόνια. Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός είχε αποκτήσει από τη ΓουέστΧαμ, τον 20χρονο Μπέλιτς.

Ο Κρίστιαν Μπέλιτς είναι γεννημένος στις 25 Μαρτίου 2001 στο Σιντ Τρούιντεν του Βελγίου και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος. Ξεκίνησε την καριέρα του στη Σερβία με την Μπέογκραντ, ενώ το καλοκαίρι του 2016 μετακινήθηκε στη Γουέστ Χαμ.

Στα «σφυριά», ξεκίνησε να αγωνίζεται στην Κ18 του συλλόγου, ενώ πριν πάρει τη μεταγραφή στον Ολυμπιακό έπαιξε στην Κ23, παρότι 17 ετών τότε.

«Πέρασα τα δύο τελευταία χρόνια στην Αθήνα. Η κατάσταση στον Ολυμπιακό είναι παρόμοια με αυτή στη Γουέστ Χαμ. Οι προσδοκίες είναι μεγάλες, το μπάτζετ του συλλόγου είναι επίσης εξαιρετικό, οπότε έχουν την ευκαιρία να φέρουν ποιοτικούς και έτοιμους παίκτες. Είναι δύσκολο να βρεις θέση στην πρώτη ομάδα. Είχα την ευκαιρία να δουλέψω καλά, έκανα ακόμη και το ντεμπούτο μου στο Κύπελλο, είμαι ευγνώμων στον Ολυμπιακό για όλα», ανέφερε ο νεαρός άσος μεταξύ άλλων στο περιθώριο της παρουσίασής του από τους Σέρβους.