Στιβ Κούπερ: «Ευχαριστώ τον Βαγγέλη Μαρινάκη, που έχει όραμα για τη Νότιγχαμ»

Ο Στιβ Κούπερ στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της Νότιγχαμ Φόρεστ, ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη, γιατί τον επέλεξε, σημειώνοντας πως ο ισχυρός άνδρας έχει όραμα για τον σύλλογο.

Στιβ Κούπερ: «Ευχαριστώ τον Βαγγέλη Μαρινάκη, που έχει όραμα για τη Νότιγχαμ»

Η εποχή Στιβ Κούπερ στη Νότιγχαμ Φόρεστ ξεκίνησε. Οδιάδοχος του Κρις Χιούτον, έπιασε δουλειά και δηλώνει έτοιμος για την νέα πρόκληση στην καριέρα του.

«Θα έχουμε πολλές ευκαιρίες για να μιλήσουμε στο μέλλον, αλλά το πιο σημαντικό πράγμα που θέλω να πω σήμερα σε εσάς, τους οπαδούς της Νότιγχαμ, είναι ότι η δουλειά μου ξεκίνησε αμέσως.

Είμαι ενθουσιασμένος γιατί εγώ και οι συνεργάτες μουμπορέσαμε να έχουμε μια κανονική προπόνησητην Τρίτη με την ομάδα. Αυτό μας βοηθάει γιατί έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με τη Μίλγουολ.

Η Νότιγχαμ είναι μια ομάδα με πολλές δυνατότητες. Τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που ήθελε ο κόσμος τις τελευταίες εβδομάδες και καταλαβαίνουμε ότι πρέπει να κερδίσουμε την πίστη των οπαδών μας.

Επίσημο: Ο Στιβ Κούπερ ανέλαβε τη Νότιγχαμ Φόρεστ (pics)

Παρ 'όλα αυτά, μπορώ να πως μετά και την πρώτη προπόνηση πως η Νότιγχαμ είναι μια ισχυρή ομάδα παικτών. Ελπίζω ότι πολύ σύντομα έχουμε τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα που θέλει ο κόσμος.

Μου αρέσει το επιθετικό και δημιουργικό ποδόσφαιρο. Αυτό δεν θα αλλάξει. Είναι δύσκολο γιατί η ομάδα λείπει χρόνια από τη μεγάλη κατηγορία.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Μαρινάκη και τον Ντέιν Μέρφι, τον διευθύνοντα σύμβουλο, για την υποστήριξή τους. Έχουν όραμα για την ομάδα και τους ευχαριστώ γιατί θέλουν να το...μοιραστούν μαζί μου.

Έχω δεσμευτεί να συνεργαστώ και με την ακαδημία, όπου το προσωπικό εργάστηκε τόσο σκληρά για να φτάσει στην πρώτη κατηγορία.

Ελπίζω να συναντήσω όσους περισσότερους οπαδούς μπορώ τις επόμενες εβδομάδες. Έχουμε τόσα πολλά να περιμένουμε και είναι μεγάλη τιμή να οδηγώ τη Νότιγχαμ. Πιστεύω πως το μέλλον της ομάδας θα είναι λαμπρό».