Χωρίς θεατές η Ουγγαρία για ρατσιστική συμπεριφορά οπαδών της κόντρα στην Αγγλία!

Νέα ποινή «κεκλεισμένων των θυρών» και πρόστιμο τιμωρήθηκε η Ουγγαρία για τη ρατσιστική συμπεριφορά των οπαδών της στον αγώνα μ' αντίπαλο την Αγγλία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Χωρίς θεατές η Ουγγαρία για ρατσιστική συμπεριφορά οπαδών της κόντρα στην Αγγλία!

Νέα ποινή «κεκλεισμένων των θυρών» κατά της Ουγγρικής Π.Ο., για ρατσιστικές συμπεριφορές φιλάθλων της χώρας, κατά τη διάρκεια αγώνων της Εθνικής τους ομάδας.

Μετά τον περασμένο Ιούνιο, που η UEFA την είχε τιμωρήσει με ποινή τριών αγωνιστικών, για όσα συνέβησαν στην «Πούσκας Αρένα», της Βουδαπέστης, για το Euro 2020, νέα ποινή «κεκλεισμένων των θυρών» της επιβλήθηκε για τη ρατσιστική συμπεριφορά των θεατών της αναμέτρησης με την Αγγλία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ (2022).

Η FIFA τιμώρησε την Ουγγρική ομοσπονδία ποδοσφαίρου με ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών (μια με αναστολή για δύο χρόνια) και πρόστιμο 185 χιλιάδες ευρώ.

Η πειθαρχική επιτροπή της FIFA κατόπιν έρευνας επιβεβαίωσε ότι ένα μεγάλο τμήμα των Ούγγρων φιλάθλων προχώρησε σε ρατσιστικές συμπεριφορές, ενώ έριξαν και αντικείμενα στους ποδοσφαιριστές του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Η FIFA τιμώρησε με ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών για τις διοργανώσεις της, η μια εκ των οποίων θα εκτιθεί αν θα συμβούν αντίστοιχα γεγονότα σε διάστημα δύο ετών.