Λαπόρτα: Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για την Μπαρτσελόνα και θα το φτιάξουμε (vid)!

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, με μήνυμα του στο twitter, την επομένη της ισοπαλίας (1-1) με την Γρανάδα,  επανέλαβε ότι γνωρίζει τι πρέπει να κάνει για να διορθωθεί η κατάσταση 

Λαπόρτα: Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για την Μπαρτσελόνα και θα το φτιάξουμε (vid)!

Όπως είχε κάνει, μετά τον αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου και την, εντός έδρας, ήττα, με 3-0, για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, o πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, και μετά την ισοπαλία με την Γρανάδα (1-1), στο «Καμπ Νόου» (20/09), έστειλε, διαδικτυακό, μήνυμα στους φίλους των Καταλανών διαβεβαιώνοντας ότι γνωρίζει τι πρέπει να διορθωθεί για να βελτιωθεί η κατάσταση των μπλαουγκράνα και ότι θα το κάνει.

Η κίνηση του διοικητικού ηγέτη των «μπλαουγκράνα» μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, έρχεται την ίδια στιγμή που η θέση του τεχνικού τους, Ρόναλντ Κούμαν, στον πάγκο είναι επισφαλής με τα ονόματα να δίνουν και να παίρνουν για τη διαδοχή του.

Αναλυτικά το μήνυμα του Λαπόρτα στους φίλους της Μπαρτσελόνα:

«Γεια σας φίλοι, σας ζητώ να συνεχίζεται να ενθαρρύνεται την ομάδα, όπως κάνετε έως τώρα. Η ομάδα σας χρειάζεται και σας ευχαριστώ πολύ.

Σας είπα ότι αυτές είναι δύσκολες στιγμές, στις οποίες πρέπει να είστε δίπλα. Αυτή την εβδομάδα, μια αντιπροσωπεία της διοίκησης θα πάει στο Πάλος ντε λα Φροντέρα, η οποία συμπίπτει με την αναμέτρηση με την Κάντιθ.

Σε αυτό το παιχνίδι να είστε σίγουροι ότι θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε Δεν ξέρω τι θα γίνει, αλλά ότι και να γίνει, στο επόμενο παιχνίδι με τη Λεβάντε το σαββατοκύριακο να συνεχίσετε να φωνάζετε για την ομάδα μας, όπως κάνετε μέχρι σήμερα. Σκεφτείτε ότι η ομάδα το χρειάζεται.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα, σας διαβεβαιώ ότι ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και θα το φτιάξουμε».