Αλέγκρι: «Πρέπει όλοι ν’ αναλάβουν τις ευθύνες τους»

Έξαλλος ο προπονητής της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, με τους ποδοσφαιριστές του για το αρνητικό ξεκίνημα των «μπιανκονέρι» στο ιταλικό πρωτάθλημα, που παραμένουν χωρίς νίκη μετά τις πρώτες 4 αγωνιστικές.

Αλέγκρι: «Πρέπει όλοι ν’ αναλάβουν τις ευθύνες τους»

Πυρ και μανία με τους παίκτες του στη Γιουβέντους είναι ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Ο Ιταλός προπονητής των «μπιανκονέρι» τους φώναζε μετά την ισοπαλία (1-1) με την Μίλαν την περασμένη Κυριακή (19/9) «Έλεος, στη Γιουβέντους παίζετε...», με τον σύλλογο να παραμένει ακόμα χωρίς νίκη έπειτα από την ολοκλήρωση και της 4ης αγωνιστικής στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Η Γιουβέντους πραγματοποιεί το χειρότερο ξεκίνημά της στην κατηγορία εδώ και 60 χρόνια και συγκεκριμένα από την περίοδο 1960-1961, ενώ στις δηλώσεις του ενόψει του αυριανού (22/9) εκτός έδρας ματς με την Σπέτσια για την 5η αγωνιστική ο Αλέγκρι ξεκαθάρισε:

«Δεν έχει κανένα νόημα να μιλάμε για ό,τι έχει συμβεί στο παρελθόν. Πρέπει να πάρουμε νίκες. Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα περισσότερο. Όποιος παίζει και όποιος μπαίνει στα ματς προερχόμενος από τον πάγκο πρέπει να είναι αποφασιστικός. Χρειάζεται ν' αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους».