Μέσι: Χάνει, λόγω προβλήματος στο γόνατο, το ματς της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μετς!

Κάκωση στο γόνατο διαγνώστηκε από την μαγνητική που υποβλήθηκε ο Λιονέλ Μέσι μ' αποτέλεσμα να χάσει τον αγώνα της Τετάρτης (22/09), της Παρί Σεν Ζερμέν, με την Μετς και στόχος είναι να προλάβει εκείνον με την Μονπελιέ

Μέσι: Χάνει, λόγω προβλήματος στο γόνατο, το ματς της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μετς!

Τελικά δεν ήταν μόνο λόγια τα όσα υποστήριξε ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο ότι η πολυσυζητημένη αντικατάσταση του Λιονέλ Μέσι στον Κυριακάτικο αγώνα με την Λιόν (2-1) υπαγορεύθηκε από την πρόθεση του να προφυλάξει τον, Αργεντινό, αστέρα της ομάδας του.

Ο νεαποκτηθείς άσος των Παριζιάνων δεν θα αγωνιστεί στον αγώνα της Τετάρτης (22/09, 22.00), με τη Μετς, όχι όμως γιατί τιμωρήθηκε από την ομάδα της «πόλης του φωτός», λόγω της αντίδρασης του, να μην δώσει το χέρι του στον προποπονητή του, κατά την αλλαγή του, αλλά λόγω προβλήματος στο γόνατο!

Η μαγνητική που υποβλήθηκε, ο (απορημένος κατά την πολυθρύλητη αντικαταστάση του στο 76ο λεπτό...) αρχηγός της Εθνικής Αργεντινής, έδειξε ότι έχει υποστεί κάκωση στο αριστερό γόνατο και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί σε 48 ώρες με νέο γύρο εξετάσεων.

Ως εκ τούτου, ο Μέσι που χάνει το επόμενο ματς των «πρωτευουσιάνων» και θα κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος στην επόμενη αναμέτρηση με τη Μονπελιέ για την 8η αγωνιστική της Ligue 1.

Όπως έγινε γνωστό στα ...πιτς της Παρί παραμένει ο Σέρχιο Ράμος (ακόμη δεν έχει ντεμπουτάρει...), ενώ επιστρέφει ο Μάρκο Βεράτι μετά από τρεις αγώνες.