Όσκαρ Γκαρθία: «Στην Τούμπα παλεύαμε για τον τίτλο. Οι οπαδοί αποφάσισαν να μας... πολεμήσουν»

Ο Όσκαρ Γκαρθία με δηλώσεις του στο εξωτερικό αναφέρθηκε στο περιστατικό που έλαβε χώρα στην Τούμπα πριν από τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ

Όσκαρ Γκαρθία: «Στην Τούμπα παλεύαμε για τον τίτλο. Οι οπαδοί αποφάσισαν να μας... πολεμήσουν»

Συνέντευξη σε Μέσο της Γαλλίας παραχώρησε ο άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού και νυν της Ρεμς, Όσκαρ Γκαρθία. Μεταξύ άλλων ο Ισπανός τεχνικός αναφέρθηκε στο πέρασμά του από τη χώρα μας για λογαριασμό των «ερυθρόλευκων» και στο περιστατικό που έγινε στην Τούμπα πριν ξεκινήσει ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ.

Όπως ο ίδιος υποστήριξε το κλίμα ήταν έκρυθμο από την αρχή και πως δέχτηκε ένα ρολό ταμειακής στο πρόσωπο κατά τη διάρκεια της άφιξής του στον αγωνιστικό χώρο.

Συγκεκριμένα είπε: «Ήταν ωραία στην Ελλάδα. Το ποδόσφαιρο εκεί δεν είναι αστείο, το απόλαυσα. Το ματς με τον ΠΑΟΚ ήταν ιδιαίτερο, παλεύαμε για τον τίτλο και οι οπαδοί του αποφάσισαν να μας... πολεμήσουν. Υπήρχαν συμπλοκές πριν τη σέντρα. Πήγαινα προς τον πάγκο και ένα ρολό ταμειακής μηχανής έπεσε στο πρόσωπό μου, με χτύπησε στο χείλος. Όλοι νόμιζαν πως ήταν χαρτί υγείας αλλά σας διαβεβαιώ, δεν ήταν. Αυτά, όπως λέμε, συμβαίνουν (σ.σ. γέλια)».