Ξανά για Σιόβα η Ράγιο Βαγιεκάνο

Ο Δημήτρης Σιόβας απασχολεί ξανά τη Ράγιο Βαγιεκάνο στην οποία είχε φτάσει πολύ κοντά πριν δύο εβδομάδες.

Ξανά για Σιόβα η Ράγιο Βαγιεκάνο

Ο Δημήτρης Σιόβας έφτασε πολύ κοντά στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό. Την προηγούμενη εβδομάδα βρισκόταν σε ανοιχτή γραμμή με τους Πειραιώτες, όμως, δεν βρέθηκε η χρυσή τομή για να φορέσει ξανά την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός παραμένει ελεύθερος και βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας για να συνεχίσει την καριέρα του. Η Ισπανία είναι μία χώρα που δίνει τη δυνατότητα ακόμη σε ελεύθερους ποδοσφαιριστές να κλείσουν σε κάποια ομάδα. Συγκεκριμένα οι ομάδες της Ιβηρικής μπορούν να έχουν μέχρι 25 έμπειρους ποδοσφαιριστές.

Μέχρι να καλυφθεί αυτό το όριο μπορούν να ενισχύονται σε όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου. Σύμφωνα με τους Ισπανούς η Ράγιο Βαγιεκάνο είναι μία ομάδα που έχει στη λίστα της τον Σιόβα. Έχει κενή ακόμη μία θέση και μπορεί να την καλύψει με την απόκτηση του Σιόβα.

Ο 33χρονος στόπερ είχε απασχολήσει σοβαρά την ομάδα της Μαδρίτης πριν δύο εβδομάδες, αλλά η μεταγραφή του χάλασε. Οι λόγοι τότε ήταν οικονομικοί με τις δύο πλευρές να μην τα βρίσκουν κι έτσι ο Έλληνας αμυντικός να βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Ολυμπιακό για να επιστρέψει στο μεγάλο λιμάνι.