Ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε μίλησε στους παίκτες μετά την ήττα από τη Μπασακσεχίρ

Ομιλία του προέδρου της Φενέρμπαχτσε στους ποδοσφαιριστές μετά την ήττα από τη Μπασακσεχίρ, ενώ και ο Βίτορ Περέιρα προσπάθησε να φτιάξει ψυχολογικά την ομάδα του.

Ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε μίλησε στους παίκτες μετά την ήττα από τη Μπασακσεχίρ

Η ήττα της Φενέρμπαχτσε από τη Μπασακσεχίρ προκάλεσε τριγμούς στην αντίπαλο του Ολυμπιακού. Η απόδοση της ομάδας του Βίτορ Περέιρα ήταν απογοητευτική στο παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον κόσμο να ασκεί κριτική στην ομάδα και το κλίμα να γίνεται βαρύ.

Τόσο ο Πορτογάλος προπονητής όσο και ο πρόεδρο της Φενέρ, Αλί Κοτς προσπάθησαν μετά το τέλος του αγώνα να τονώσουν τη ψυχολογία των ποδοσφαιριστών τους. Ο ισχυρός άνδρας της τουρκικής ομάδας επισκέφθηκε τα αποδυτήρια και μίλησε στους παίκτες του.

«Θα σηκώσουμε κεφάλι και θα κοιτάξουμε μπροστά. Από τον επόμενο αγώνα θα παίξουμε σαν Φενέρμπαχτσε με ομαδικό πνεύμα και πίστη ο ένας στον άλλον και φυσικά με αυτοπεποίθηση», ανέφερε ο Αλί Κοτς.

Στους ποδοσφαιριστές μίλησε και ο Βίτορ Περέιρα, ο οποίος από την πλευρά του τόνισε: «Δεν ήμασταν καλά, ήμασταν πολύ μακριά από την ταυτότητα μας, κοιμηθήκαμε ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και δώσαμε χώρο στον αντίπαλο μας. Παρόλο που ανεβήκαμε λίγο στο δεύτερο ημίχρονο αυτό δεν ήταν το πραγματικό μας παιχνίδι. Παίξαμε ένα παιχνίδι υψηλής έντασης στη Φρανκφούρτη και είναι κατανοητό να μας επηρεάσει αυτό», είπε ο Πορτογάλος προπονητής.