Μπάγερν Μονάχου: Βγάζει στο «σφυρί» τον Κομάν μετά το «ναυάγιο» για νέο συμβόλαιο

Η Μπάγερν αποφάσισε να παραχωρήσει τον Κίνγκσλεϊ Κομάν τον Γενάρη, μετά το «ναυάγιο» των συζητήσεών τους για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Μπάγερν Μονάχου: Βγάζει στο «σφυρί» τον Κομάν μετά το «ναυάγιο» για νέο συμβόλαιο

Σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής «στέγης» βρίσκεται ήδη ο Κίνγκσλεϊ Κομάν, αφού η Μπάγερν Μονάχου έχει αποφασίσει να παραχωρήσει τον παίκτη σε άλλο σύλλογο κατά την διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Το συμβόλαιο του παίκτη με τους Βαυαρούς ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023 και οι πρωταθλητές δεν επιθυμούν να ξαναζήσουν την υπόθεση του Νταβίντ Αλάμπα, ο οποίος έμεινε τελικά ελεύθερος από την ομάδα και μετακόμισε στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Μπάγερν έχει ήδη καταθέσει δύο προτάσεις στον Κομάν για την ανανέωση της συνεργασίας τους για τρία επιπλέον χρόνια.

Και στις δύο προσφορές όμως, η απάντηση του ποδοσφαιριστή ήταν αρνητική. Ο Γάλλος επιθετικός αξιώνει διπλασιασμό των αποδοχών του, ώστε να αμείβεται με το ποσό των 15 εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο. Οι Βαυαροί όμως δεν είναι διατεθειμένοι να δαπανήσουν ένα τέτοιο ποσό για τον ποδοσφαιριστή και έτσι κατέληξαν στην απόφαση της πώλησής του.

Οι πρωταθλητές Γερμανίας ζητούν πλέον ένα ποσό κοντά στα 90 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση των δικαιωμάτων του παίκτη, με τα βρετανικά Μέσα ενημέρωσης να τονίζουν με την σειρά τους πως τόσο η Τσέλσι όσο και η Λίβερπουλ κοιτούν με ενδιαφέρον την υπόθεση του ποδοσφαιριστή.