Μανέ: «Όταν πέθανε ο πατέρας μου δεν υπήρχε νοσοκομείο»

Για τους λόγους που αποφάσισε να βοηθήσει την πατρίδα του αλλά και την περιοχή που μεγάλωσε με την ανέγερση νοσοκομείου αποκάλυψε ο επιθετικός της Λίβερπουλ, Σαντιό Μανέ.

Μανέ: «Όταν πέθανε ο πατέρας μου δεν υπήρχε νοσοκομείο»

Ο Σαντιό Μανέ συνεχίσει να γράφει τη δική του ιστορία στους αγωνιστικούς χώρους φορώντας την φανέλα της Λίβερπουλ. Το ίδιο κάνει όμως και μακριά από τα γήπεδα, βοηθώντας τόσο την πατρίδα του όσο και την περιοχή που μεγάλωσε.

Ο 29χρονος άσος, που γεννήθηκε στο Μπαμπάλι στον νομό του Σεντιού στη Σενεγάλη, μεταξύ άλλων έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για την ανέγερση ενός νοσοκομείου στην περιοχή του και σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την κίνηση.

«Όταν ήμουν 7 ετών ο αδερφός μου ήρθε μια μέρα και είπε “ο πατέρας μας πέθανε”. Είχε έναν πόνο στο στομάχι και δεν υπήρχε νοσοκομείο τότε για να πάει. Πήγε σε ένα ιατρείο σε ένα άλλο χωριό κι εκεί πέθανε...

Είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους έφτιαξα το νοσοκομείο στο χωριό που μεγάλωσα», ανέφερε ο Μανέ, που συνεχίζει να φροντίζει τους συμπατριώτες του τόσο για την εκπαίδευσή τους όσο και την υγεία τους.