Έρικσεν: Σε συζητήσεις με την Οντένσε για να επιστρέψει στη δράση

Ο ατζέντης του Κρίστιαν Έρικσεν βρίσκεται σε συζητήσεις με την διοίκηση της Οντένσε, για την επιστροφή του Δανού μεσοεπιθετικού στην αγωνιστική δράση μετά την περιπέτεια της υγείας του διεθνούς άσου στα τελικά Euro 2020.

Έρικσεν: Σε συζητήσεις με την Οντένσε για να επιστρέψει στη δράση

Το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη ο Κρίστιαν Έρικσεν κατά την διάρκεια της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2020 έχει αφήσει τον διεθνή άσο μακριά από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Ίντερ.

Ο ίδιος όμως προσπαθεί να αφήσει πίσω την περιπέτεια με την υγεία του και να επιστρέψει στα γήπεδα.

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός που κατάφερε να διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του περιμένει τις εξελίξεις όσον αφορά την ποδοσφαιρική του καριέρα και σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο ατζέντης του βρίσκεται σε συζητήσεις με την Οντένσε, ώστε να συνεχίσει στον σύλλογο και την πατρίδα του την πορεία του στο άθλημα μετά τον Γενάρη.

Την ίδια στιγμή πάντως, οι γιατροί από την Ιταλία ακόμα δεν έχουν δώσει την έγκρισή τους για την επιστροφή του ποδοσφαιριστή στη δράση και γι’ αυτό τον λόγο η Ίντερ δεν συμπεριέλαβε τον ποδοσφαιριστή τόσο στην λίστα με τους παίκτες που παίρνουν μέρος στο φετινό πρωτάθλημα του Καμπιονάτο όσο και στην αντίστοιχη για το Champions League.