Θύμα απάτης ο Κριστιάνο Ρονάλντο, του πήραν 288 χιλιάδες ευρώ

Η 53χρονη ταξιδιωτική πράκτορας Μαρία Σίλβα υπεξαίρεσε από τους τραπεζικούς λογαριασμούς του Κριστιάνο Ρονάλντο ένα ποσό που έφτανε κοντά στις 300 χιλιάδες ευρώ, μέχρι τη στιγμή που συνελήφθη.

Θύμα απάτης ο Κριστιάνο Ρονάλντο, του πήραν 288 χιλιάδες ευρώ

Θύμα απάτης έπεσε στο παρελθόν ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως αποκάλυψε σε δημοσίευμά της η «Jorne de Noticias», καθώς η Μαρία Σίλβα κατάφερε να πάρει από τους τραπεζικούς λογαριασμούς του Πορτογάλου επιθετικού ένα ποσό που έφτασε τις 288 χιλιάδες ευρώ. Ο διεθνής άσος εμπιστευόταν «τυφλά» την 53χρονη ταξιδιωτική πράκτορα σε σημείο που της είχε παραχωρήσει κωδικούς πιστωτικών καρτών και τραπεζικών λογαριασμών του.

Το αποτέλεσμα ήταν εκείνη τελικά να τον προδώσει και επί μία τριετία (2007-2010) η συγκεκριμένη γυναίκα του πήρε ένα μεγάλο ποσό από τις καταθέσεις του, χρεώνοντάς του μάλιστα και ταξίδια που είχε κάνει ποτέ ο παίκτης.

Η Μαρία Σίλβα ομολόγησε τελικά την απάτη της, ενώ παραδέχτηκε ότι κάτι ανάλογο είχε κάνει και με τον ατζέντη Ζόρζε Μέντες, όσο και με τους Νάνι και Μανουέλ Φερνάντες, αλλά με μικρότερα ποσά, με αποτέλεσμα να της επιβληθεί ποινή τεσσάρων ετών με αναστολή. Παράλληλα δε, είχε συμφωνήσει να επιστρέψει τα χρήματα που είχε πάρει, προκειμένου να μη φυλακιστεί.

Σήμερα η Σίλβα εργάζεται πλέον ως καθαρίστρια, ενώ αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο για την υπόθεση όταν η «Jorne de Noticias» επικοινώνησε μαζί της για τη συγκεκριμένη υπόθεση.