Αλ Αχλί: Παρελθόν ο Παουλίνιο μετά από δύο μήνες

Την πρόωρη λύση της συνεργασίας της με τον Παουλίνιο ανακοίνωσε η Αλ Αχλί λόγω «έκτακτων συνθηκών».

Αλ Αχλί: Παρελθόν ο Παουλίνιο μετά από δύο μήνες

Η Αλ Αχλί της Σαουδικής Αραβίας και ο Βραζιλιάνος μέσος Παουλίνιο συμφώνησαν στη λύση της συνεργασίας τους, λόγω «έκτακτων συνθηκών», όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος, λιγότερο από δύο μήνες μετά την άφιξη του 33χρονου στην ομάδα της Τζέντα.

Ο Παουλίνιο προσχώρησε στην Αλ Αχλί ως ελεύθερος παίκτης με τριετή συμφωνία τον Ιούλιο, μετά την ακύρωση του συμβολαίου του με την ομάδα της κινέζικης Super League, Γκουανγκτζού.

Πέτυχε δύο γκολ σε τέσσερις αγώνες για την Αλ Αχλί στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας αυτή τη σεζόν. «Η λύση της συνεργασίας με τον Παουλίνιο οφείλεται σε επείγουσες συνθήκες», ανέφερε η Αλ Αχλί στο Twitter.

Ο Παουλίνιο οδήγησε τον Γκουνγκτζού στον τίτλο του Champions League της Ασίας το 2015 μετά την άφιξή του στην ομάδα από την Τότεναμ και, πέρασε δύο σεζόν στην Κίνα, κατακτώντας διαδοχικούς τίτλους της Super League της Κίνας.

Μετακόμισε στη Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι του 2017, πριν επιστρέψει στη Γκουανγκτζού το επόμενο έτος, όπου κέρδισε τον τρίτο τίτλο της κινέζικης Super League το 2019.