Πέλκας σε οπαδούς της Φενέρμπαχτσε: «Θα ανταποδώσω την αγάπη σας»

Ο Δημήτρης Πέλκας ευχαρίστησε τον κόσμο της Φενέρμπαχτσε για τη στήριξη του και τόνισε πως θα ανταποδώσει τη στήριξη του.

Πέλκας σε οπαδούς της Φενέρμπαχτσε: «Θα ανταποδώσω την αγάπη σας»

Η Φενέρμπαχτσε είχε τη μεγάλη ευκαιρία να πάρει τη νίκη στη Φρανκφούρτη στο παιχνίδι με την Άιντραχτ, αλλά ο Δημήτρης Πέλκας αστόχησε σε πέναλτι στο φινάλε της αναμέτρησης.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Έλληνας άσος δεν μπόρεσε να σκοράρει από την άσπρη βούλα και η Φενέρ έχασε την ευκαιρία να πάρει ένα σπουδαίο διπλό στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, πάντως, ο κόσμος της τουρκικής ομάδας που βρισκόταν στο γήπεδο χειροκρότησε τον Πέλκα, ενώ τραγουδούσε και το όνομα του δείχνοντας του έτσι στήριξη προς το πρόσωπο του.

Ο Δημήτρης Πέλκας με ανάρτηση του στα social media ευχαρίστησε τον κόσμο της Φενέρμπαχτσε και μάλιστα τόνισε πως θα ανταποδώσει αυτή την αγάπη.

«Τραγουδήσατε το όνομά μου ακόμα και όταν έχασα το πέναλτι. Αυτό δείχνει τον σεβασμό και την υποστήριξή σας για μένα. Σίγουρα θα ανταποδώσω αυτήν την υποστήριξη.

Αυτή είναι μόνο η αρχή της σεζόν και ανυπομονούμε για τα επερχόμενα παιχνίδια όπου θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας. Έχω αναρρώσει από τον τραυματισμό και έχω επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους υγιής και δυνατός.

Σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για την υποστήριξη!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Πέλκας.