Σόλσκιερ: Δεν με εξέπληξε η κριτική

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, επεσήμανε ότι δεν τον εξέπληξε η κριτική που δέχτηκε μετά την ήττα από τη Γιουνγκ Μπόις

Σόλσκιερ: Δεν με εξέπληξε η κριτική


Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, τόνισε πως δεν τον εξέπληξε καθόλου η κριτική που δέχθηκε μετά την ήττα της ομάδας του από τη Γιουνγκ Μπόις στην πρεμιέρα του Champions League, συμπληρώνοντας πως τα αποτελέσματα συχνά καθορίζουν και το πόσο αντιληπτή γίνεται η προπονητική του προσέγγιση.

Αναφορικά με την κυριακάτικη αναμέτρηση των «κόκκινων διαβόλων» με τη Γουέστ Χαμ, ο Νορβηγός τεχνικός τόνισε πως «Έχει γίνει συνήθεια πλέον να κρινόμαστε από τα αποτελέσματα κι όχι από τις προθέσεις μας και το σχέδιό μας, όμως προχωράμε με καλή διάθεση. Το αποτέλεσμα αποφασίζει και τους... τίτλους στα πρωτοσέλιδα. Σπανίως το παιχνίδι είναι φανταστικό ή κακό, συνήθως είναι κάτι στη μέση.

Γνωρίζουμε ότι οι προσδοκίες είναι υψηλές και περιμένουμε περισσότερα κι από εμάς τους ίδιους, η απόδοση στο τελευταίο παιχνίδι μας, δεν ήταν στα στάνταρ μας. Δεν βρίσκομαι εδώ για να διεκδικώ και να μιλάω... Το ποδόσφαιρο είναι ένα απλό παιχνίδι και έχει να κάνει με σωστές αποφάσεις και να βρίσκεσαι σε μια ομάδα. Μερικές φορές εξετάζουμε πάρα πολύ κάποια πράγματα. Αλλά είναι το πάθος, είναι η επιθυμία, μπορείτε να μιλήσετε για όλα αυτά, φαίνεται ωραίο στα χαρτιά».

Ο επιθετικός της Γιουνάιτεντ Έντινσον Καβάνι δεν θα αγωνιστεί εναντίον της Γουέστ Χαμ, όπως ανέφερε ο Σόλσκιερ, συμπληρώνοντας πως ο ίδιος είναι αρκετά αισιόδοξος πως ο Τζέσε Λίνγκαρντ θα ανανεώσει εντέλει το συμβόλαιό του με το κλαμπ, το οποίο ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι.