Η εξομολόγηση του Μπρούμα:  O θάνατος του αδελφού του, η εξαπάτηση και η επιστροφή (vid)

Ο Μπρούμα, ο οποίος πέρσι έπαιξε στον Ολυμπιακό, μίλησε στο κανάλι της Αϊντχόφεν, για το τι πήγε...στραβά την πρώτη του χρονιά. Μίλησε για τον θάνατο του αδελφού του αλλά και ένα πρόβλημα που προέκυψε με...φίλο του, ο οποίος τον εξαπάτησε και του απέσπασε εκατομμύρια ευρώ

Η εξομολόγηση του Μπρούμα:  O θάνατος του αδελφού του, η εξαπάτηση και η επιστροφή (vid)

Ο 26χρονος Πορτογάλος ακραίος επιθετικός της Αϊντχόφεν βρίσκει και πάλι τα πατήματά του στην PSV, στην οποία δεν είχε καταφέρει να καθιερωθεί μετά τη μεταγραφή του από τη Λειψία το 2019. Μάλιστα αναδείχθηκε παίκτης του μήνα στην Ολλανδία.

Ο Μπρούμα αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετώπισε την πρώτη του χρονιά στην Ολλανδία, όταν πέθανε ο αδελφός του και ένας φίλος του τον εξαπάτησε, αποσπώντας του εκατομμύρια ευρώ, σε μία υπόθεση που βρίσκεται πλέον στα δικαστήρια!

«Οι πρώτοι δύο μήνες ήταν καλοί, μετά κατέληξα στον πάγκο και έχασα την αυτοπεποίθησή μου. Πέθανε ο αδελφός μου εκείνη την εποχή στην Αφρική και αυτό ήταν ένα μεγάλο σοκ για μένα. Κάποια στιγμή δεν ήθελα να έρθω σε επαφή με κανέναν εκτός από τη μητέρα μου.

Ήμουν πολύ μοναχικός και δεν εμπιστευόμουν σχεδόν κανέναν πλέον. Ένιωθα αφημένος στη μοίρα μου, δεν ήμουν πια εκεί, υπήρχαν στιγμές που δε με ένοιαζε τίποτα», είπε αρχικά, ενώ για το θέμα με τον «φίλο» του πρόσθεσε: «Ο καλύτερος μου φίλος, με τον οποίον ζούσα μαζί, με έκλεψε.

Το έμαθα πολύ αργά και ήμουν πολύ απογοητευμένος. Επηρέασε πάρα πολύ την απόδοσή μου. Δεν είχα ενέργεια να προπονηθώ και να παίξω καλά, ακόμα δυσκολεύομαι όταν το σκέφτομαι.

Η PSV έχει επενδύσει πολλά σε εμένα και ήθελα πραγματικά να συνεισφέρω οικονομικά, αλλά ελπίζω να προσφέρω ακόμα περισσότερο στον αγωνιστικό χώρο. Τα λεφτά δεν είναι το πιο σημαντικό, το πιο σημαντικό είναι να είσαι ευτυχισμένος, να παίζεις, να είσαι μέλος μιας ομάδας, να βελτιώνεσαι και να δουλεύεις με τους συμπαίκτες σου».