Βερόνα: Τέλος ο Ντι Φραντσέσκο, αναλαμβάνει ο Τούντορ

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Ελλάς Βερόνα αποτελεί ο Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο. Ο Ιγκόρ Τούντορ αναμένεται να είναι ο αντικαταστάτης του.

Βερόνα: Τέλος ο Ντι Φραντσέσκο, αναλαμβάνει ο Τούντορ

Λίγους μόλις μήνες έμελλε τελικά να κρατήσει η συνεργασία της Ελλάς Βερόνα με τον Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο.

Τον περασμένο Ιούνιο ο σύλλογος είχε προσλάβει στην τεχνική της ηγεσία τον 52χρονο προπονητή, ωστόσο το κακό ξεκίνημα της ομάδας στο φετινό Καμπιονάτο οδήγησε τις δύο πλευρές στην λύση της συνεργασίας τους.

Η Βερόνα απογοήτευσε με το ξεκίνημά της στην Serie A. Η χθεσινή (13/9) ήττα από την Μπολόνια με 1-0 ήταν η τρίτη για τον σύλλογο σε ισάριθμα παιχνίδια και η διοίκηση αποφάσισε να πάρει άμεσα αποφάσεις.

«Η Βερόνα ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο από την θέση του προπονητή της πρώτης ομάδας. Ο σύλλογος ευχαριστεί τον κ. Ντι Φραντσέσκο και τους βοηθούς του, Φραντσέσκο Τομέι, Στέφανο Ρομάνο, Τζιανκάρλο Μαρίνι και Φράνκο Τζιαμαρτίνο για το έργο τους», ανέφερε ο σύλλογος στην ανακοίνωση που εξέδωσε.

Όσον αφορά τώρα τον αντικαταστάτη του Ντι Φραντσέσκο στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι ο άλλοτε προπονητής του ΠΑΟΚ, Ιγκόρ Τούντορ.

Ο 43χρονος υπήρξε βοηθός προπονητή του Αντρέα Πίρλο στην Γιουβέντους, ωστόσο τόσο ο τελευταίος όσο και ο Τούντορ αποχώρησαν από την «Γηραιά Κυρία» στο τέλος της περασμένης αγωνιστικής περιόδου.