Κόρη Πελέ: «Είναι καλά. Σύντομα θα επιστρέψει σπίτι» (pic)

Καθησυχαστική παρουσιάστηκε η κόρη του Πελέ, Κέλι Νασιμέντο, για την κατάσταση της υγείας του Βραζιλιάνου θρύλου, μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε ο 80χρονος για να αφαιρέσει έναν όγκο στο παχύ έντερο.

Κόρη Πελέ: «Είναι καλά. Σύντομα θα επιστρέψει σπίτι» (pic)

Τα θετικά νέα για την κατάσταση της υγείας του Πελέ επιβεβαίωσε με μήνυμά της στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης η κόρη του θρύλου του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Ο 80χρονος πρόσφατα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για να αφαιρέσει έναν όγκο στο παχύ έντερο. Το τοτέμ του βραζιλιανικού ποδοσφαίρου θα παραμείνει λίγο ακόμα στο νοσοκομείο «Albert Einstein» του Ρίο ντε Τζανέιρο, όπου βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση από τους θεράποντες ιατρούς, αλλά εν συνεχεία αναμένεται να επιστρέψει στο σπίτι του.

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου για όλη την αγάπη και την στήριξη που μου δώσατε μέσα από μηνύματα και e-mail. Δεν είχα την ευκαιρία να απαντήσω σε όλα, αλλά τα διαβάζω όλα.

Ο πατέρας μου τα πάει καλά μετά την επέμβαση, δεν πονάει και είναι σε καλή διάθεση (ενοχλημένος που μπορεί μόνο να φάει ζελέ, αλλά θα το ξεπεράσει). Θα μπει σε κανονικό δωμάτιο και σύντομα θα επιστρέψει στο σπίτι του.

Είναι δυνατός και πεισματάρης και με την στήριξη και την φροντίδα του προσωπικού του νοσοκομείου και την αγάπη, την ενέργεια και το φως που του στέλνει ο κόσμος θα το ξεπεράσει!», ανέφερε η Κέλι Νασιμέντο.

Δείτε το μήνυμά της στο Instagram: