Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αλλάζει στάση ο Πογκμπά και σκέφτεται τώρα την ανανέωση του συμβολαίου του

Η άφιξη του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται ότι άλλαξε τη γνώμη του Πολ Πογκμπά, ο οποίος φέρεται να είναι διατεθειμένος πλέον να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον σύλλογο.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αλλάζει στάση ο Πογκμπά και σκέφτεται τώρα την ανανέωση του συμβολαίου του

Σημαντικό αντίκτυπο στις σκέψεις του Πολ Πογκμπά για την παρουσία του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται ότι έπαιξε η άφιξη του Κριστιάνο Ρονάλντο στους «κόκκινους διαβόλους» το φετινό καλοκαίρι.

Όπως υποστηρίζει σε δημοσίευμά του το «Athletic», ο Γάλλος μέσος εξετάζει πλέον σοβαρά το ενδεχόμενο να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον αγγλικό σύλλογο.

Τα τελευταία χρόνια το μέλλον του Πογκμπά στη Γιουνάιτεντ είχε εξελιχθεί σε… σίριαλ, αφού σε κάθε μεταγραφική περίοδο ο διεθνής άσος φερόταν να επιζητά την αποχώρησή του από την ομάδα ώστε να συνεχίσει σε άλλο σύλλογο την ποδοσφαιρική του καριέρα. Ρεάλ Μαδρίτης, Γιουβέντους και Παρί Σεν Ζερμέν βρέθηκαν στη λίστα των υποψήφιων «μνηστήρων» για την απόκτησή του, αλλά η Μάντσεστερ επέμεινε στη στάση της να τον κρατήσει στο δυναμικό της.

Οι φήμες έγιναν ακόμα πιο έντονες το φετινό καλοκαίρι, με δεδομένο ότι ο παίκτης έχει έναν ακόμα χρόνο στο συμβόλαιό του με την Μάντσεστερ. Εκ του αποτελέσματος όμως, παρέμεινε και φέτος στο «Ολντ Τράφορντ», ενώ η έλευση του Κριστιάνο Ρονάλντο φαίνεται ότι τον οδηγεί πλέον πιο κοντά σε νέο συμβόλαιο με τον σύλλογο.

Η Γιουνάιτεντ θέλει να ανανεώσει την συνεργασία της με τον ποδοσφαιριστή και να τον δέσει στο «Ολντ Τράφορντ» για πολλά ακόμα χρόνια, ενώ μένει να φανεί στην πορεία αν ο Πογκμπά θα πει τελικά το «ναι» για να μείνει στην ομάδα ή αν θα επιλέξει τελικά να αποχωρήσει ως ελεύθερος στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.