Νασρί: Τον προσέλαβε το «Canal+» για να σχολιάζει αγώνες του Champions League

Ο Σαμίρ Νασρί δεν κατάφερε να βρει μία νέα ομάδα για να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα και το «Canal+» τον προσέλαβε για να σχολιάζει αγώνες του Champions League.

Νασρί: Τον προσέλαβε το «Canal+» για να σχολιάζει αγώνες του Champions League

Χωρίς ομάδα παραμένει ο Σαμίρ Νασρί έπειτα από την λύση της συνεργασίας του με την Άντερλεχτ.

Το φετινό καλοκαίρι ο 34χρονος μεσοεπιθετικός δεν κατάφερε να βρει μία νέα ποδοσφαιρική «στέγη» για να συνεχίσει την καριέρα του. Όπως αποδείχτηκε όμως δεν έμεινε… άνεργος, αφού τον προσέλαβε το γαλλικό κανάλι «Canal+» για να σχολιάζει τις αναμετρήσεις του Champions League.

Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση συνεχίζει από αύριο (14/9) με την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων, ενώ το «Canal+» πέρα από τον Νασρί πρόσθεσε μεταξύ άλλων στο δυναμικό του για να σχολιάζει τα ματς του θεσμού και τον άλλοτε αθλητικό διευθυντή της Μπαρτσελόνα και πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Έρικ Αμπιντάλ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νασρί, που έκανε τα πρώτα επαγγελματικά του βήματα στην Μαρσέιγ, αγωνίστηκε μεταξύ άλλων σε Άρσεναλ, Μάντσεστερ Σίτι, Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ, ενώ με την φανέλα της Άντερλεχτ την περασμένη αγωνιστική περίοδο μέτρησε μόλις εννέα εμφανίσεις και 2 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.