Σερίφ: Μετά τους Κολοβό, Αθανασιάδη πήρε και τον Ευαγγέλου

Η Σερίφ Τίρασπολ μετά τους Δημήτρη Κολοβό και Γιώργο Αθανασιάδη πρόσθεσε πλέον στο δυναμικό της και τον Στέφανο Ευαγγέλου, ο οποίος στο παρελθόν βρισκόταν και στις τάξεις του Ολυμπιακού.

Σερίφ: Μετά τους Κολοβό, Αθανασιάδη πήρε και τον Ευαγγέλου

Μεγαλώνει η ελληνική παροικία της Σέριφ Τίρασπολ. Ο σύλλογος της Μολδαβίας μετά την απόκτηση του Δημήτρη Κολοβού και του Γιώργου Αθανασιάδη, πρόσθεσε πλέον στο έμψυχο δυναμικό της έναν ακόμα ποδοσφαιριστή από τη χώρα μας.

Ο λόγος για τον Στέφανο Ευαγγέλου, ο οποίος το φετινό καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος από την πολωνική Γκόρνικ Ζάμπριε.

Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός είχε κάνει τα πρώτα του βήματα στο άθλημα στις ακαδημίες του Πανιωνίου, ενώ κατά την διάρκεια της καριέρας του είχε βρεθεί μεταξύ άλλων τόσο στον Παναθηναϊκό όσο και στον Ολυμπιακό, δίχως όμως να φορέσει την φανέλα των «ερυθρόλευκων» σε επίσημο παιχνίδι.

Με την Γκόρνικ αγωνίστηκε σε 11 αναμετρήσεις την περασμένη αγωνιστική περίοδο σε όλες τις διοργανώσεις και πέτυχε κι ένα γκολ, ενώ, πλέον, άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του με την μετακίνησή του στην Σερίφ.

Η Σερίφ, που βρίσκεται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος της Μολδαβίας, μετέχει φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία της σε ομίλους του Champions League.