Πρώτη «γκέλα» για Φενέρμπαχτσέ (1-1 με τη Σίβασπορ), τραυματίστηκαν Τισεράν και Καχβετσί

Η Φενέρμπαχτσέ υπέπεσε στην πρώτη της απώλεια πόντων στο φετινό τουρκικό πρωτάθλημα (1-1 με την Σίβασπορ) και είδε τους Τισεράν, Καχβετσί να αποχωρούν με πρόβλημα τραυματισμού.

Πρώτη «γκέλα» για Φενέρμπαχτσέ (1-1 με τη Σίβασπορ), τραυματίστηκαν Τισεράν και Καχβετσί

Στην πρώτη της απώλεια βαθμών στο τουρκικό πρωτάθλημα υπέπεσε η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League, Φενέρμπαχτσέ. Μετά από τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια της στον θεσμό, αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της με αντίπαλο την Σίβασπορ για την τέταρτη αγωνιστική στην κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 23’ με το τέρμα που σημείωσε ο Οσαγί-Σάμουελ, αλλά στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου η Σίβασπορ απάντησε με πέναλτι του Πέδρο Ενρίκε. Στην επανάληψη η Φερνέμπαχτσέ είχε ευκαιρίες για να φτάσει και σε ένα δεύτερο γκολ, αλλά εκ του αποτελέσματος είδε τις επιθετικές της προσπάθειες να περνούν ανεκμετάλλευτες και μοιράστηκε τον πόντο με αντίπαλό της.

Σαν να μην έφτανε η «γκέλα» για την αντίπαλο του Ολυμπιακού, από το συγκεκριμένο παιχνίδι αποχώρησαν τραυματίες οι Τισεράν, Καχβετσί και θα υποβληθούν σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματός τους και το διάστημα που θα μείνουν μακριά από τη δράση.

Την προσεχή Πέμπτη (16/9) η τουρκική ομάδα θα αντιμετωπίσει την Άιντραχτ στην Φρανκφούρτη στην πρεμιέρα του τετάρτου ομίλου του Europa League που μετέχει και ο Ολυμπιακός.

Στο σημερινό παιχνίδι η Φερνέρμπαχτσέ αγωνίστηκε με τους Μπαγίντιρ, Αζίζ (73’ Χακάν Γιαντάς), Κιμ, Τισεράν (22’ Σάλαι), Οσαγί-Σάμουελ, Λ. Γκουστάβο, Ζάιτς, Γκιουμούσκαγια, Οζίλ (59’ Καχβετσί, 73’ Μέγιερ), Ν. Ρόσι, Μπερίσα (59’ Βαλένσια).