Άρσεναλ – Νόριτς: Βασικός ο Τζόλης (pic)

Η Νόριτς παίζει εκτός έδρας με την Άρσεναλ και ο διεθνής άσος Χρήστος Τζόλης πήρε φανέλα βασικού.

Άρσεναλ – Νόριτς: Βασικός ο Τζόλης (pic)

Βασικός ο Χρήστος Τζόλης στον εκτός έδρας αγώνα της Νόριτς με αντίπαλο την Άρσεναλ.

Ο διεθνής άσος είναι στις επιλογές του Ντάνιελ Φάρκε για το αρχικό σχήμα στο «Emirates» κόντρα στην Άρσεναλ και θα πραγματοποιήσει έτσι το ντεμπούτο του στην Premier League.

Θυμίζουμε πως έχει παίξει στο League Cup στην Αγγλία όπου ήταν εντυπωσιακός με δύο γκολ και ισάριθμες ασίστ σε 75 λεπτά.

Ο Έλληνας φορ βρίσκεται στις βασικές επιλογές του Ντάνιελ Φάρκε για το εκτός έδρας ματς με την Άρσεναλ, στα αριστερά της επιθετικής τριπλέτας με Πούκι και Ντάουελ. Έπαιξε πριν από λίγες μέρες και στον αγώνα της Ελλάδας με τη Σουηδία και είχε την ασίστ στον Παυλίδη για το 2-0.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Δημήτρης Γιαννούλης, ο οποίος ταλαιπωρείται από πρόβλημα στον αυχένα. Άλλωστε ο αριστερός ακραίος αμυντικός δεν είχε παίξει και με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας κόντρα στη Σουηδία την περασμένη Τετάρτη λόγω προβλήματος τραυματισμού.

Για αυτόν τον λόγο άλλωστε δεν είναι και στην αποστολή για την αναμέτρηση με αντίπαλο την Άρσεναλ, σε αντίθεση με τον διεθνή ακραίο επιθετικό Χρήστο Τζόλη που θα τον δούμε να παίρνει φανέλα βασικού σε αγώνα πρωταθλήματος για πρώτη φορά.