Πρίσκε... υπό πίεση και αμυντικά προβλήματα της Αντβέρπ πριν από τον Ολυμπιακό

Υπό πίεση είναι ο προπονητής Αντβέρπ, Μπράιαν Πίρσκε, ο οποίος πριν το ματς με την Έουπεν μίλησε για τα πολλά προβλήματα που έχει η ομάδα του στην άμυνα.

Πρίσκε... υπό πίεση και αμυντικά προβλήματα της Αντβέρπ πριν από τον Ολυμπιακό

Έτοιμη για την επανέναρξη των αγωνιστικών της υποχρεώσεων είναι η Αντβέρπ, αντίπαλος του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα του Europa League. Οι Βέλγοι έχουν ξεκινήσει άσχημα τις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα τους, αφού έχουν σημειώσει μία νίκη σε πέντε ματς.

Ο τεχνικός της Αντβέρπ, Μπράιαν Πρίσκε βρίσκεται υπό πίεση μετά τα άσχημα αποτελέσματα που έχει η ομάδα του. Από την άλλη τονίζει πως με την επανέναρξη των αγώνων θα αλλάξει η εικόνα. Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει του αγώνα με την Έουπεν παραδέχτηκε τα προβλήματα που έχει η ομάδα του και κυρίως αυτά στην άμυνα.

«Η αρχή δεν ήταν αρκετά καλή για έναν σύλλογο με τις φιλοδοξίες μας. Τώρα δεν υπάρχουν άλλες δικαιολογίες, αλλά νομίζω ότι όλοι είναι έτοιμοι να αντιδράσουν», είπε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην άμυνα της ομάδας του. «Δεχόμαστε πάρα πολλά γκολ και πάρα πολλές ευκαιρίες. Δουλέψαμε πολύ στην αμυντική οργάνωση αυτή την εβδομάδα. Στο γήπεδο, στην αίθουσα βίντεο, είχαμε πολλές συζητήσεις. Πρέπει να αμυνθούμε καλύτερα ως ομάδα, αλλά και ατομικά. Δεχόμαστε σχεδόν δύο γκολ ανά αγώνα και αυτό δεν είναι καθόλου καλό. Επιθετικά αποδείξαμε ότι έχουμε ποιότητα. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι όταν χάνουμε τη μπάλα. Όχι μόνο οι αμυντικοί μας, αλλά και οι κεντρικοί μας χαφ και ένας από τους δύο εξτρέμ», σχολίασε ο Πίρσκε.

Συνέχισε στο ίδιο μοτίβο ο τεχνικός της βελγικής ομάδας λέγοντας: «Είδαμε ότι η ομάδα είχε το ίδιο πρόβλημα και την περασμένη σεζόν. Τρεις επιθετικοί εναντίον επτά αμυντικών μας και πάλι σκόραραν. Πρέπει να το αλλάξουμε αν θέλουμε να χτυπήσουμε τον τίτλο. Έχω μία καλή αίσθηση γι' αυτό, γιατί όλοι δουλεύουν σκληρά. Χρειαζόμαστε χρόνο, αλλά έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα μου», είπε ο Μπράιαν Πίρσκε.