Φάρκε: «Ήταν ρίσκο η συμμετοχή του Τζόλη»

Ο προπονητής της Νόριτς, Ντάνιελ Φάρκε μίλησε για τον Χρήστο Τζόλη και το γεγονός πως αγωνίστηκε στο ματς της Ελλάδας με τη Σουηδία.

Φάρκε: «Ήταν ρίσκο η συμμετοχή του Τζόλη»

Στο φιλικό παιχνίδι με την Ελβετία και στο ματς με το Κόσοβο ο Τζον Φαν'τ Σιπ δεν είχε στη διάθεση του τον Χρήστο Τζόλη. Στην αναμέτρηση με τη Σουηδία, όμως, ο νεαρός εξτρέμ αγωνίστηκε μπαίνοντας αλλαγή στο 71ο λεπτό. Ήταν αυτός μάλιστα που έκανε την ασίστ στον Τάσο Δουβίκα για να σημειώσει το δεύτερο γκολ της Ελλάδας.

Η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση σκόρπισε χαμόγελα τόσο στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα όσο και στη Νόριτς που είδε τον παίκτη της να αγωνίζεται χωρίς να αισθάνεται κάποια ενόχληση.

Ο τεχνικός της Νόριτς, Ντάνιελ Φάρκε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει του αγώνα με την Άρσεναλ μίλησε ρωτήθηκε για τον Τζόλη και απάντησε: «Μέχρι τώρα όλα καλά. Ήμουν ελαφρώς ανήσυχος επειδή ήταν ξεκάθαρο πως θα έχανε τα δύο πρώτα παιχνίδια για την Ελλάδα. Ήταν λίγο ρίσκο πως μπήκε στην αποστολή αλλά αυτό λέει πολλά για τη φήμη του, πως η ελληνική ομάδα τον ήθελε.

Το απόγευμα της Παρασκευής έχουμε νέα προπόνηση και αν μπορέσει να ολοκληρώσει το πρόγραμμα χωρίς προβλήματα στη γάμπα του, θα είναι διαθέσιμος και αυτό θα είναι καλό νέο για εμάς», ανέφερε ο τεχνικός της Νόριτς.