Μπολτ: «Μηχανή ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μπορεί να παίζει μέχρι τα 42 του»

Το εγκώμιο του Κριστιάνο Ρονάλντο έπλεξε σε δηλώσεις του ο οκτώ φορές χρυσός Ολυμπιονίκης, Γιουσέιν Μπολτ.

Μπολτ: «Μηχανή ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μπορεί να παίζει μέχρι τα 42 του»

Την επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το φετινό καλοκαίρι κλήθηκε να σχολιάσει ο οκτώ φορές χρυσός Ολυμπιονίκης, Γιουσέιν Μπολτ.

Ο Τζαμαϊκανός πρώην αθλητής στίβου στους αγώνες ταχύτητας και κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ στο αγώνισμα των 100 μέτρων, των 200 μέτρων και στο αγώνισμα των 4 x 100 μέτρων, είναι φίλαθλος των «κόκκινων διαβόλων» και σε δηλώσεις του έπλεξε το εγκώμιο του Πορτογάλου επιθετικού.

«Το να τον φέρουμε πίσω είναι ένα τεράστιο χτύπημα. Ο Κριστιάνο απαιτεί πολλά οπότε θα απαιτήσει πολλά από εκείνους τους παίκτες και το μόνο που θα κάνει θα είναι να τους βελτιώσει. Είναι σε διαφορετικό επίπεδο, είναι μηχανή.

Νομίζω ότι θα παίζει μέχρι τα 42 του χρόνια επειδή είναι πάντα πολύ γυμνασμένος, σε πολύ υψηλότερο επίπεδο σε σχέση με νεαρότερους παίκτες. Όλα αυτά σχετίζονται με τη δουλειά του και με την αφοσίωση που δείχνει», σημείωσε σχετικά.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναμένεται να κάνει την επανεμφάνισή του με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το προσεχές Σάββατο (11/9), στον αγώνα με αντίπαλο τη Νιουκάστλ στο «Ολντ Τράφορντ» για την τέταρτη αγωνιστική της Premier League.