Μέσι: «Επιτέλους έκανα όμορφες διακοπές»

Ο Λιονέλ Μέσι σε συνέντευξη στο ESPN αναφέρθηκε στην κατάκτηση του Copa America που του επέτρεψε, όπως είπε, να κάνει όμορφες διακοπές!

Μέσι: «Επιτέλους έκανα όμορφες διακοπές»

Οι δηλώσεις του Αργεντινού άσου της Παρί Σεν Ζερμέν:

«Όταν κατακτήσαμε το τρόπαιο δεν μπορούσα να το πιστέψω. Το είχα ονειρευτεί τόσο ώστε δεν μπορούσα να καταλάβω τί συνέβαινε. Ειλικρινά, το απολαμβάνω περισσότερο τώρα που βλέπω εκείνες τις εικόνες, όπου είχα παραλύσει.

Το να ξέρουμε πως δεν ήμασταν οι καλύτεροι στον κόσμο ήταν ένα σημείο καμπής για εμάς. Τώρα αυτό που θέλουμε είναι να αναπτυχθούμε ως ομάδα.

Μέσι: Ο επιμένων... Αργεντί-ΝΙΚΑ!

Επιτέλους έκανα όμορφες διακοπές από την πρώτη μέχρι την τελευταία ημέρα. Έπαιζα πάντα χωρίς να πετύχω το στόχο και οι πρώτες 15 ημέρες ήταν πικρές. Υπήρχαν δημοσιογράφοι που μου φέρονταν σαν να ήμουν αποτυχημένος και με κατηγορούσαν πως δεν ένιωθα τη φανέλα.

Copa America 2021: MVP και πρώτος σκόρερ ο Μέσι

Θα πρέπει να αρχίσουμε έχοντας αποδεχτεί πως δεν είμαστε οι καλύτεροι στον κόσμο. Δεν ήμασταν πριν οι χειρότεροι και δεν είμαστε τώρα οι καλύτεροι.

Copa America: Τροπαιούχος η Αργεντινή στο Μαρακανά, 1-0 τη Βραζιλία! (highlights)

Αξίζει να κερδίσει τα εύσημα για όλο αυτό ο Σκαλόνι. Ήταν εκείνος που ανέλαβε την εθνική Αργεντινής σε μία δύσκολη στιγμή, ήταν εκείνος που πίστεψε και έχτισε σιγά σιγά. Πάντα ήξερε τι ήθελε.

Εμπιστεύτηκε τους παίκτες, τα νέα πρόσωπα, τους νεαρούς. Κάναμε ένα άλμα μετά το Copa America και αρχίσαμε να ωριμάζουμε ως εθνική ομάδα».