Η επίσημη παρουσίαση του Σολδάνο και ο Ολυμπιακός

Παρουσιάστηκε και επίσημα από τη Φουενλαμπράδα ο Φράνκο Σολδάνο, ο οποίος αναφέρθηκε και στον Ολυμπιακό.

Η επίσημη παρουσίαση του Σολδάνο και ο Ολυμπιακός

Στη Φουενλαμπράδα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Φράνκο Σολδάνο, ο οποίος παραχωρήθηκε δανεικός από τον Ολυμπιακό για έναν χρόνο. Ο Αργεντινός επιθετικός παρουσιάστηκε και επίσημα από την ισπανική ομάδα.

Όπως αναφέρουν τα ισπανικά Μέσα ο δανεισμός του Σολδάνο από τον Ολυμπιακό ήταν από τις πιο περίπλοκες κινήσεις που έχουν κάνει τη φετινή μεταγραφική περίοδο. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, ωστόσο έδωσε την εξήγηση του. «Από την πρώτη στιγμή ένιωσα πως πρόκειται για έναν σοβαρό σύλλογο», ανέφερε ο Σολδάνο.

Στη συνέχεια μίλησε για το γεγονός πως θα αγωνιστεί στη δεύτερη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου. «Δεν είναι κάτι το περίεργο για εμένα, έχω παρακολουθήσει παιχνίδια και έχω μείνει ευχάριστα έκπληκτος».

Ο Φράνκο Σολδάνο είπε ακόμα: «Το να έχεις παίξει σε δύο ομάδες όπως ο Ολυμπιακός και η Μπόκα Τζούνιορς σου δίνει δύναμη να αντέξεις την πίεση πολύ καλύτερα», υπογράμμισε ο Φράνκο Σολδάνο. Θυμίζουμε πως στη συμφωνία με τον Ολυμπιακό έχει μπει υποχρεωτική οψιόν ύψους 1,8 εκατ. ευρώ σε περίπτωση που η Φουενλαμπράδα εξασφαλίσει την άνοδο της στη La Liga.